tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ajatuksia, ajatuksia...

Lueskelin tänään muutamia hääblogeja, joista tällä hetkellä suosikkini on My wedding diary by Annie osoitteessa: http://anniesweddingdiary.blogspot.fi/ (jos joku tietää hyviä hääblogeja, ideoita otetaan vastaan:))

On ihanaa huomata, että monet tulevat morsiamet ovat yhtä innoissaan häiden suunnittelusta ja vaihtoehtojen pohtimisesta kuin minäkin:) Jossain kohtaa jo "pelkäsin", että olen hieman pöhlö, kun jo vuotta ennen surffailen kaikenmaailman sivustoja läpi ja etsin ideoita. Vaikka pääasiassa teen sitä vain sen hauskuuden vuoksi, on käsiin tarttunut jo paljon erilaisia ideoita, joita todennäköisesti hyödynnetään myös häissämme. Ja miksi en saisi nauttia tästä ajasta, nauttia tästä vaaleanpunaisesta hattarapilvestä, jonka sisällä olen joka kerta, kun aiheeseen liittyviä sivustoja selailen:)?

Häiden rentomielinen suunnittelu ja sivujen selailu on hauskaa ja pitää mielen keveänä ja toivottavasti se pidemmän päälle auttaa myös budjetin suhteen (kun kaikkea ei tarvitse ostaa kerralla) sekä myös stressin suhteen (kun kaikkea ei tarvitse suunnitella vasta 4kk ennen häitä). 

Tänään taas surffasin jos jonkinlaisia sivustoja ja ajatukset juoksevat nyt villinä ympäriinsä. Minulla on kotona hääkansio, johon kerään erilaisia ideoita, kokoan budjettia ja suunnittelen koristeita. Näin sitten kun ruvetaan suunnittelemaan tosissaan, on vaihtoehtoja valmiina eikä todennäköisesti tarvitse kuin valita parhaimmat. Helpottaa tulevan sulhasenkin työtä, kun esitän hyväksymäni vaihtoehdot hänelle, ja hän vain valitsee;)

Eräs ystäväni pyysi minua nauttimaan valmisteluista, sillä itse hääpäivä juoksee ohi nopeammin kuin ehtii huomata. Näin aioin tehdä! Ja suosittelen jokaiselle morsiamelle samaa:)! 

Meillä on tosiaan tällä hetkellä vieraslistalla noin 100 nimeä, lapset mukaan lukien. Tuntuu, että vieraslista vaan kasvaa koko ajan. Meillä ei ole mitään sovittua rajaamista, vaan paikalle kutsutaan läheisimmät sukulaiset ja kaikki ne tutut/kaverit/ystävät, jotka haluamme kutsua. Henkilökohtaisesti minulle tämä tarkoittaa niitä kavereita, jotka ovat olleet kiinnostuneita meistä ja suunnitelmistamme jo pitkään. Jotka ovat olleet tukenamme. Emme kutsu ketään , koska "pitäisi". Aluksi ajattelin, että kutsu kolahtaa kaikille niille, joiden kutsuvieraslistalla olemme itse olleet, tai niille, joiden kanssa vuosien saatossa on ollut puhe siitä, että puolin ja toisin kutsu postin mukana kolahtaa luukusta. Ei, tämä on meidän päivämme ja aiomme kutsua vain ne, jotka oikeasti välittävät ja joista oikeasti välitämme:) Pääasiassa listamme tulee koostumaan ystävistä, sukumme ovat pieniä, joten sukulaisia ei juurikaan häissä nähdä, vain lähimmäiset. 


www.nowandforever.fi sivuilta löytyy ihanan kesäisiä ideoita laidasta laitaan




Tänään on tullut tosiaan mietittyä kaikenlaisia jttuja, mutta päälimmäisenä tuli mietittyä taas sen oikean löytämistä, nimittäin puvun:) Lupaisn palata aikaisemmin postaamiini kuviin tarkemmin, joten nyt sitä olisi luvassa. Tällä hetkellä ei ole varmaa, ostanko pukuni uutena vai käytettynä vai kenties teetätänkö sen. Tällä hetkellä kuitenkin mielestäni ihanimmat puvut löytyvät Ladybirdiltä:) Puku on tuottanu päänvaivaa ja onkin hyvä, että olen jo aloittanut metsästyksen, sillä vielä yksikään puku ei ole tuottanut "VAU" tunnetta. Kun löysin Ladybirdin sivut, rupesi tuoa "VAU" nostamaan edes hieman päätään. Ladybirsin kotisivut englanniksi: http://www.ladybird.nl/home

Puvusta tiedän (ainakin toistaiseksi) sen verran, että:
-se tulee olmeaan olkaimeton, tai toispuoleisella olkaimella varustettu
-tiukka, vinoon laskostettu ylhäältä
-alaspäin selvästi levenevä, ei kuitenkaan mikään kermakakku
-alaosa tulee olemaan ilmava ja kevyt
-puvussa saa olla "bling,bling":iä
-värit ja epäsymmetrisyys ei ole mahdottomuus

Tämä Ladybirdin puku on tällä hetkellä yksi suosikeistani. Se on alaosastaan erittäin ilmava, yläosastaan tiukka ja sisältää yhden "bling,bling":llä varustetun olkaimen. Koristelua myös alaosassa.


Tämä Ladybird puku jatkaa muuten edellisen kanssa samaa linjaa, mutta siinä on enemmän kontrastia. Väri vaihtoehtoja samantapaisesta puvusta löytyy Ladybirdiltä monia.

Vaikka en yleensä ole missään nimessä pitsin ystävä, on tämä mielestäni aivan valloittava! Luulempa silti, että se istuu paremmin entisen Miss Suomen päälle, kuin minulle.  Tässä minua myös kiinnostaa eritoten kampaus! Kampaukseen ja huntuun pääsemme varmasti vielä myöhemmin, siitäkin vahvoja ajatuksia on noussut, nimittäin minulla ei ole mitään hajua siitä, mitä tämän suhteen haluan!

Puku, kutsut, kampaus, meikki, vieralista, budjetti, koristeet,kukat, musiikki ja paljon, paljon muuta. Näihin ja moniin muihin aiheisiin palailemme vielä hyvinkin pian:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!