keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Mennyttä ja tulevaa

Jei, tasan 4kk ENÄÄ siihen päivään kun minusta tulee rouva:) Hih! Ja sama 4kk välietappi on tänään muillakin morsioilla, onnea siis meille:) Eilen kävin taas siskopuolellani huollattamassa kynteni ja päädyimmekin laittamaan ihan uuteen uskoon ne. Tykkään:)!

SOpivat erittäin hyvin synttärikynsiksini, sillä minun pitäisi sunnuntaina täyttää 25 vuotta:) 

Beige pohja, hopeat glitterit:)
Taisin myös nähdä edellisen asiakkaan kädessä maailman ihanimmat hääkynnet;) Voipi olla siis, että joudun hänen kyntensä kopioimaan:P

Idea tästä kuvasta, paitsi isommalla glitterillä
Vai että 25 vuotta...En voisi kuvitella viettäväni juhliani paremmassa seurassa, nimittäin saan viettää tätä ah niin ahdistavaa päivää tulevan aviomieheni, kaasoni ja rakkaan ystäväni kanssa. Kaaso saapuu meille jo perjantaina. Silloin koittaa myös ensimmäinen kohtaaminen kaason ja bestmanin välillä, kun tarkoitus on tavata ja puhuapäivästä ja tehtävistä yleisellä tasolla. Lauantain meillä on pukusovitus kaason kanssa:)Jeih!Ja saatan jopa ehdottaa kaasolle kaupunkilounasta:) SItten haemme ihanaisen ystäväni juna-asemalta ja aloitamme synttäreiden vieton GRILLAUKSEN merkeissä:) Hieman kuohuvaa, grillausta ja lautapelejä sekä jälkkäriksi Whoopieseja:) Illaksi baarikierrokselle ja meille on varattu loossi eräästä paikallisesta tanssipaikasta:) Sunnuntaina ennen kuin ihanuudet lähtevät kotiin, juhlitaan vielä lounaan ja synttärikakun merkeissä:) SIllä onhan sunnuntai vasta virallinen syntymäpäiväni:)

En malta odottaa:)! Kakun ohjen nappasin Kinuskikissalta, jälkikäteen voin paljastaa, millaista kakkua tarjoilin:)

SItten takaisin edelliseen viikonloppuun:) Äitini, siskoni ja tuleva anoppini olivat auttamassa hääaskarteluissa. Saimme aikaiseksi liimailtua loput kutsut kasaan (vielä pitäisi loput noin 50 maalata), teimme 40 kiitokarkkipussukkaa sekä muutamia paikkakortin pidikkeitä.


Maalataan hopeaksi. Vielä en ole päättänyt tuleeko noihin kortti vai kirjoittaisiko nimet suoraan sydämeen.
Kun meiltä vietiin Sonisphere pois, loivat porilaiset oman festarin, kolmi päiväisen Porisperen. Nyt sinne on tullut myyntiin ennakkoliput, pitäisi varmaan ostaa. Esiintymässä mm. Cheek, 69 Eyes, Turmion kätilöt, Viikate, CMX, Disco Ensemble, Eppu Normaali jne. Voisin moiset liput ottaa vaikka synttärilahjaksi;) Tai joku vois maksaa mun morsiuspuvusta loput lahjaksi;)

Kävimme tänään töiden puolesta tutustumassa asiakkaiden kanssa erääseen alueen ammattioppilaitokseen ja tajusin, että hehän tekevät mm. somisteita ja pieniä käsitöitä. Ajattelinkin, pitäisiköhän tukea paikallista ja tilata rannekukat heidän kauttaan? Jäisi ainakin pysyvä muisto niitä kantaneille.

Tarttis pian maalata muutami kutsuja, sillä sen lisäksi, että juhlin synttäreitäni kaverivoimin 2 päivää, jatkuvat juhlat vielä maanantaina kahvituksilla. Silloin on siis hyvä sauma laittaa kutsuja jakoon ihan kädestä pitäen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!