maanantai 11. maaliskuuta 2013

Missä se kesäkunto viipyy?

Kovasti haluan uskotella itselleni, että kyllä se kesäkunto sieltä tulee ja vauhdilla kunhan lumet sulaa ja on otollisemmat ja miellyttävämmät liikuntasäät. Kaikkeahan sitä voi uskotella. Valitettavasti taas kerran alkuinnostus laantui tuon kunto-ohjelman kanssa ja se on jo jäänyt. Onneksi nyt tulee käytyä 2 kertaa viikossa vetämässä "zumbaa", jos se ainakin jotenkin tukisi tätä projektia. Parempi se on kuin tyhjä. 

Nyt otan tuekseni Nurilettin. Sitä olen ennenkin kokeillut. Ajatuksenani olisi korvat osa aterioista tuolla Nutrilettillä. Varmaankin aloitan netin ohjeistuksella, jolla pyritään päivässä joko 1500kcal tai 1200kcal. Ei ole sitten liian kovat paineet. Ja koitan kovasti edelleen lisätä liikunnan määrää. Ajatuksenani on ottaa loppu keväällä/alkukesästä vielä tuo 3 tai 7 päivän Nutrauskuuri, jos sillä viimeistään saisi sitten kiloja karisemaan, ottais sit semmosen loppukirin. Aiemmin olen jo nuo tuotteet todennut sellaisiksi, että pysyy ainakin nälkä poissa. Tapanani on ollut syödä miekkosen kanssa yksi yhteinen ateria kotona töiden jälkeen, tästä pidän edelleen kiinni, mutta koitan korvata ainakin työpäivän aterioita nuolla Nutreilla. Tilasin kokeeksi muutamia pastoja, keittoja, ateriankorvike patukoita ja välipalapatukoita. Katson myös hieman Nutriletin sivuilta runkoa tuohon päivän ateriointiin, siellä oli hyviä vinkkejä.


Mutta tämän touhun aloitan vasta ensi viikolla, kun olen saanut synttäriherkuttelut pois alta:)

Onko muilla kokemusta Nutrauksesta tai vastaavasta?

3 kommenttia:

  1. Kesäkunto on hukas tääläkin vielä :D mut tänään taas kerran uusi alotus xD

    VastaaPoista
  2. Joo mulla kans innostus vähän hiipunut, kiitos sitkeän flunssan jonka johdosta jouduin olemaan 2 viikkoa kuntoilematta! Kiloja on onneksi kuitenkin tippunut muutama :) Eiköhän se tästä taas pikkuhiljaa lähde, viimeistään sitten kun kävelytiet sulaa ja pääsee lenkkeilemään!

    VastaaPoista
  3. Tässä varsin pätevä kommentti ns. nutraamiseen
    http://www.steffit.com/2013/01/suomi-alkaa-nutratko.html

    Oikotietä onneen ei ole: ruokavalio kuntoon ja tavoitteellisesti urheilemaan.
    Vielä ehdit hyvin heinäkuulle pudottaa painoa ilman mitään vippaskonsteja. Inspiraatiota ja hyviä vinkkejä saa vaikka tuolta Steffin blogista.

    - Lumi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!