perjantai 29. maaliskuuta 2013

Piitkä hiljaisuus

Hellurei ja oikein hyvää pääsiäistä kaikille! On vierähtänyt pitkä tovi siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin, eikä vieläkään juuri ole hirveästi häihin liittyvää kirjoteltavaa. Töissä on ollut niin raskasta viimeiset pari viikkoa, että kotiin tultua on vain halunnut käpertyä pahaa maailmaa pakoon. Energiaa ei ole riittänyt mihinkään muuhun kuin töihin menemiseen ja kotiin palaamiseen. Edes kevätaurinko ja lämpimät säät eivät ole piristäneet. 

Tänään starttaamme auton taas kohti Keski-Suomea ja lähdemme viettämään kahdestaan laatuaikaa Jyväskylään. Pieni breikki tulee molemmille tarpeeseen. Toivottavasti viikonloppu tuo tullessaan naurua, iloa ja pitkään (+hyvin) nukuttuja öitä.

Kuten mainitsin, ei hääjuttujen eteen ole juuri tehty mitään viime aikoina. Keräsin puuttuvat osoitteet ja minun puolen kavereiden ja sukulaisten kutsut on jo kuorissaan ja lähdössä postiin ensi viikolla:) Nyt vain tarttis saada miekkosen päähän taottua se, että hänenkin pitäisi oma osuutensa tehdä:) Oli miten oli "omat" kutsuni lähtevät ensi viikon aikana, jos siitä saisi vauhtia tulevan sulhon askareisiin:) Reilu 3 kk enää aikaa häihin, kuinkakohan suuri stressi sitä mahtaa vielä oikein iskeä. Kaason kanssa sovittiin jo askarteluviikonlopusta toukokuun loppuun. Silloin olisi tarkoitus askarrella ja suunnitella niin paljon kuin yhdessä viikonlopussa on mahdollista. Sitä ennen tarvitsisi vielä muutamat asiat päättää puolison kanssa.

SYksyllä tulee puhaltamaan uudet tuulet, en vain varmaksi vielä tiedä mitä ne tuulet on:) Määräaikainen hankesopimukseni päättyy 31.8 ja olen 98% varma siitä, että en aio jatkosopimusta enää kirjoittaa. Olen ja aloittanut töiden metsästyksen syksyä varten, katsotaan kuinka käy:) Syksyllä siis luvassa rouvatukkaa ja muita uusia juttuja:) Heitetään koko elämä sitten uusiksi avioliiton myötä:)

Viimeistään maanantaina taidan patistaa K:ta hääjutuissa, jos vihdoin saataisiin asioita eteenpäin. Papille pitäisi soittaa, TAAS, kukkakaupassa pitäisi mennä käymään, kuvaajan ja bändin kanssa pitäisi sopia tapaaminen jne. Tuntuu, että varsinkin viikonloppujen osalta rupeaa aika loppumaan kesken, joten nyt pitäisi ruveta lyömään päiviä lukkoon:)

Minä lähden nyt lenkittämään koiran ennen kuin matka Keski-Suomeen alkaa:) Oikein mahtavaa pääsiäistä kaikille!

1 kommentti:

  1. Mä oonki jo kaipaillu sua linjoille! :) Toivottavasti ressi helpottaa kohta, ainakin töiden suhteen ;)
    Meilläkin lähtee kutsut ens viikolla postiin, jee!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!