maanantai 1. huhtikuuta 2013

Survival kit ja pääsiäisen kuulumiset

Mukava pääsiäisreissu Keski-Suomessa takana, mutta kyllä heti huomaa, että paluu arkeen on lähestymässä kun pinna rupesi kiristymään jo autossa paluumatkalla kun muistui mieleen mitä kaikkea on arjessa luvassa. Pitää vaan nyt koittaa työntää kaikki negatiivisuus pois ja nauttia viimeisestä lomapäivästä ja sitä myöden myös hieman lyhyemmästä työviikosta:)

Reissun aikana tuli lenkkeiltyä paljon ja syötyä hyvin. Myös Himoksella piipahdimme. Olen ennen Himoksen reissua "lasketellut" kaksi kertaa elämäni aikana ja Himokselle lähtö oli reissun huonoin idea minun lähtökohdistani:D Jo pelkästään hississä matkustaminen huipulle sai minut kauhun valtaan saatikaa sitten se lasku. Ekan laskun jälkeen tämä neito purskahti itkuun, kauhusta. Vaikka rinne oli merkitty helpoksi, ei se missään nimessä ollut helppo laskijalle joka olin kunnon rinteessä ensimmäistä kertaa elämässään. SInnikkäästi kuitenkin kapusin saman rinteen useampaan keraan ylös ja tekniikka rupesi hioutumaan pikkuhiljaa. Päälimmäisenä reissusta jäi kuitenkin mieleen harmitus, sillä juuri kun rupesin hieman pääsemään ideasta kiinni, oli aika lähteä. Heti en uudestaan lähtisi, mutta kova hinku olisi vielä päästä näihin Satakunnassa sijaitseviin "rinteisiin" jotka ovat enemmän minun tasoa, ainakin ne ovat todella lyhkäsiä ja näin ollen kauhunhetket ovat ainakin nopeampaa ohi. Pitnee siis tarkistaa miten paikalliset rinteet ovat vielä auki;)

Kovasti minua ihmetyttää miksi kotikaupungissani ei osata hyödyntää luontoa samalla tavalla kuin Keski-Suomessa, ah miten ihanat ulkoilupuitteet siellä onkaan:) Huoneenluovutuksen jälkeen kävimme vielä kaason kanssa kahvittelemassa jäätyneen järvenrannalla terassilla, jossa olisi tarjennut vaikka t-paita päällä, niin upea oli sää:) Upea se oli onneksi koko viikonlopun ja on edelleenkin:)

K:kin piti kovasti hotellista ja aamiaistakin kehui elämänsä parhaaksi hotelliaamiaiseksi:) Se kyllä on mielestäni melko huikea:) En ainakaan aiemmin ole törmännyt hotelliaamiaisella mm. ilmakuivattuunkinkkuun:)

Kerkesin myös onnekseni perehtymän ihaniin blogeihinne taas ajan kanssa:) Ja kyllä lukemattomia julkaisuja oli ihan jonoksi asti:) Tällä hetkellä on jotenkin "hanskat tiskiin" olo myös hääsuunnitteluiden kanssa. Onneksi tälläinen olo saa vapaasti olla, sillä asiat ovat erittäin hyvällä mallilla. Eniten tätä oloa aiheuttaa itse armas herra K. Joka kerta kun yritän nostaa jonkin häihin liittyvän aihealueen esiin, hän vaan tuhahtaa ja tekee varsin selväksi, että a) vieläkään ei (muka) ole mikään kiire miettiä mitään ja B9 eipä häiden suunnittelut häntä juurikaan kiinnosta. Ja minä ymmärrän täysin, että miehiä ei välttämättä kiinnosta millaiset kukat pöytiin tulee tms, olisi vain kiva, jos hän edes hieman yrittäisi, varsinkin kun minä olen suurimman vaivan tähän asti nähnyt. Onko kellään kanssa morsiolla samanlaista oloa/ongelmaa?

Tänään kuitenkin ajattelin uhmata sopuisaa elämää ja tiedustella seuraavat asiat K:lta.

Minne häämatkalle?
Koska tavataan kuvaaja/bändi?
Kumpi soittaa TAAS papille (meinaan jo tämänkin suhteen heittää kirveen kaivoon)
Koska käydään tekemässä virallinen varaus kukkakauppaan?
Koska Viroon? Ja millä kokoonpanolla

Nämä pitäisi pian sopia, sillä tapaamiset tulee sopia viikonlopuille ja vapaat viikonloput rupeavat minulta loppumaan kesken ja tiedän myös, että kun viljelypuuhat alkavat, loppuvat ne myös kesken K:lta.

Kutsut pitäisi tänään värkätä loppuun ja kaikki joihin jo osoitteet löytyvät lähtevät postiin huomenna:) Jei! Sitten vain vastauksia odottelemaan:) K lähti tänään vierailemaan äitinsä luona ja pyysin häntä tuomaan puuttuvat osoitteet mukanaan, toivottavasti näin nyt on;) Toivottavasti hän ei kuitenkaan tuo tullessaan "ylimääräisiä" osoitteita, jottei vieraslista rupea kasvamaan.

Seuraavana ostoslistalla taitaa olla  liivit morsiuspuvun alle ja se huntu! Tarvinneen 25.5 kun lähden kaasoilemaan, lähteä metsästämään myös huntua. En saanut vielä omaani myytyä, enkä ole löytänyt kaunista huntua. Netistä en uskalla toistamiseen ostaa.

Kovasti odotan jo kesää, sillä minulla tulee olemaan 7 viikon kesäloma:) AI että:) Ja pian varmaan pääsee jatkamaan mökin remontoimistakin:)

Sitten paluu tuohon otsikon Survival Kit:n. Vietin tosiaan muutama viikko sitten 25v synttäreitäni ja keräsin saamiani "pikkulahjoja" (siis koon puolesta) yhteen kirjekuoreen ja huomasin kuinka oiva selviytymispakkaus se on, jos oikein arkirupeaa ahdistamaan:

TADAA:

Pakkaus sisältää:

2 leffalippua
20€ lahjakortin Bläk:n (joka on sama kampaamo/kauneussalonki jossa hääkampaukseni laitetaan)
30€ lahjakortin S-ryhmälle (esim.ruokailu)
sekä
50€ rahaa

Tuostahan saa oikein makoisan irtioton kun lähtee ensin kauneushoitoon sitten shoppailemaan, syömään ja siitä vielä leffaan:) 

Pääsiäisen piristykseksi vielä kuva synttärikimpusta, jota en millään meinannut uskoa isäni ostamaksi:)


1 kommentti:

  1. Ihana kimppu, ja mäki tahon tommosen survival-kitin! :D Harmi kun mun synttärit osuu hääviikon maanantaille, liekö kukaan muista mua mitenkään :D

    Mäkin vein just töihin tullessani kutsut postilaatikkoon.. On jännää :P

    Meillä ei miestä hirveesti kans kiinnosta tuo suunnittelupuoli, mut toisaalta hyvä niin koska mullahan on luonnollisesti paremmat ideat ;) Hyvin on kuitenki ottanu asiaks jos jotain käsken/pyydän tekeen tai miettiin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!