torstai 4. huhtikuuta 2013

Hääunia ja stressinpoikasta

Tänään on taas hieman lyhentynyt tuo To Do lista. Ei, ei se täältäkin löytyvä vaan lähinnä sellainen joka löytyy vain tuolta korvien välistä. "Varmista sitä, tarkista tätä". Saatiin nyt ainakin sovittua päivä koska kukkakaupassa käydään ja se on jo ensi viikolla. K varmaan pomppii riemusta kun rupean kyselemään mielipiteitä kukkavalinnoista:D Papille soittelin taas ja menee edelleen vaan vastaajaan, taisi pääsiäinen venyä. Nyt vaan tarttis oikeesti saada pappi kiinni kun eilen minulle soiteltiin tuolta vihkiseurakunnasta, että pitääkö tämä kakkospappi vielä päivää meille auki vai tuleeko haluamamme pappi vihkimään meidät. Päätimme, että jos nyt vielä tulee vastaukseksi: soittakaa kuun vaihteessa niin valitsemme tuon toisen papin.

Nyt on ruvennut pikkuhiljaa stressi nostamaan päätään pitkäjaksoisemmin. Joka päivä tuntuu stressaavan joku häihin liittyvä asia. Ei vielä suuresti, mutta kuitenkin. 3kk ja 9 päivää tuntuu niin älyttömän pieneltä ajalta ja kun paikoitellen tuntuu siltä, että kaikki asiat eivät edes vielä ole selviä. Enkä enää haluaisi tuudittautua "on vielä aikaa" ajatukseen jottei kaikki jäisi viime tippaan. Ja olenhan muutenkin sellainen tyyppi, että jos jotain ruvetaan hoitamaan niin hoidetaan se sitten heti eikä viikon päästä:D 

Omalta osaltani kutsun on jo lähetetty (koska K ei vieläkään ole hommannut yhden yhtän osoitetta:D). Jei!! 

Näin tosiaan viime yönä taas hääunia. Oli sellainen hieman painajaismainen, mutta vielä ihan siedettävä ja sen unen pelasti eräs juttu, joka sai K:n pyörittelemään päätään ja varmasti teidätkin miettimään mielenterveyttäni:D

Painajaismainen osia oli siinä, että K:lla ei taaskaan ollut mihinkään kiire ja kirkolle lähdettiinkin vasta 15min ennen vihkimistä. Tässä kohtaa (vasta:D) huomasin, että minulle ei oltu varattu lainkaan kampaajaa. Ajattelimme kaason kanssa vain kihartaa hiukseni, mutta vettä satoi kaatamalla. Ei kiva yhdistelmä: kiire+vesisade+sotkuinen tukka=katastrofi. 

Plussaa oli se, että häät oli Portugalissa ja sydäntäni lämmitti mm. se, että eräästä syystä paikalla oli paljon yläkoulu aikaisia tuttuja, jotka kovasti onnittelivat meitä kun törmäsivät meihin kadulla:)

Sitten se minun mieltäni lämmittävä twisti:D

Ennen meidän vihkimistä kävelin kaduille ja huomasin, että samassa paikassa kuvattiin Twilightia ja Edwardin ja Bellan hääkohtausta ja Jacob oli meidän kaveri:D Olen ihan kauhia Twilight fani ja muistan unesta sen upean tunteen kun pääsin kyseistä kohtausta seuraamaan:)

Ehkä vielä oudompi twisti oli se, että paikalla olivat myös kaikki Jersey Shoren näyttelijätXD

Että tämmöstä:D

Näihin kuviin ja tunnelmiin:)

Ei taida tulla yllätyksenä, etä edelleen haaveilen tuon kaltaisesta kampauksesta:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!