torstai 11. huhtikuuta 2013

Hyvä yleisö, meillä on PAPPI

Vihdoin! Valitettavasti emme nyt saaneet haluamaamme pappia. Tai siis emme jaksaneet enää yrittää. Viime viikolla papin kännykkä oli suljettu (lomalla?) ja jätin hänen vastaajaansa viestin, jossa pyysin palaamaan asiaan. Olen myös jättänyt hänelle kuukausi sitten aiheesta sähköpostia. Eilen minä soitin hänelle kahdesti ja tänään K soitti. Ei saatu kiinni. Päätimme, että otamme yhteyttä tähän b vaihtoehtoon joka jo kovin tiedusteli päätöstämme. Hän oli vapailla, joten laitoin hänelle tekstiviestin ja hä soitti jo tänään:)

Sovimme jo kirkkoharjoitukset 11.7 sekä vihkihaastattelun jo 21.5. Hän toivoi tapaamista touko/kesäkuulle, joten tuo ajankohta tuntui sopivalta:) Todella mukavan oloinen pappi. Kova puhumaan, ehkä hieman jopa ärsyttävyyteen asti, mutta tällä mennään:) Oikein hyvä kakkosvalinta varsinkin kun tuntui että pappi B on enemmän ollut tässä hommassa mukana kuin pappi A.

Olen jo ekasta puhelusta asti miettinyt, että mistä tämä pappi on tuttu....Hänen persoonallinen tapansa puhua "särähti" korvaan heti. Etsin kuvan netistä ja olin varma, että tämä Länsi-Porin kirkkoherra on jostakin tuttu.

Tänään, edellistä blogikirjoitusta kirjoittaessa, tajusin sen. Oliko tämä sama pappi, joka vihki Kimmon siskon ja samalla kastoi heidän toisen tyttärensä. Ei kun viestiä menemään ja niinhän se on, sama mies:) Sitten mieleeni muistuivat ne asiat, joista puhuimme K:n kanssa vihkimisen yhteydessä. Olimme jo silloin kiinnittäneet huomiota tuohon hieman outoon pappiin:D Toivottavasti kaikki sujuu hyvin:) Erittäin mukavan oloinen mies, hieman vain persoonallinen:)

Nyt on kuitenkin saatu asioita eteenpäin ja kuukauden sisään varmaan saadaan lisääkin aikaiseksi, sillä pappi pyysi meitä hoitamaan esteidentutkinnan ennen tuota yhteistä tapaamista, kuten myös sopimaan tapaamisen kanttorin kanssa ennen kesäkuuta:)

Tälläisiä tänne tällä kertaa:)

2 kommenttia:

  1. Heh, meiänki pappi on vähä hömelö :D mut juuri siks mä halusinkin sen. Ja toisekseen tää pappi on myös mun entinen naapuri. Se on vähä semmonen hassulla tavalla höperö ja häslä mut se on vaa hyvä, koska en kestä mitää ylivakavia saarnamiehiä :D

    VastaaPoista
  2. Hyvältä kuullostaa! :D Mukava että tulee persoonallisuutta vihkimiseen. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!