sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Edistystä häämatkan suhteen

Tänään istuimme kartan kanssa alas ja rupesimme miettimään häämatkan kohdetta. Olimme jo aiemmin päättäneet, että matkaa emme varaa ennen häitä, jotta tiedämme tarkkaan mikä budjettimme tulee olemaan. Stressaavana luonteena olen toki huolissani siitä, tulemmeko me saamaan matkaa haluamaamme kohteeseen, haluamaamme hotelliin saatika sitten toivottuna ajankohtana mikäli matka varataan vasta häiden jälkeen. Toivon, että saamme asian keskusteltua jotenkin siten, että voisimm kuitenkin varata matkan ajoissa. 

Päädyimme rajaamaan kohteen nyt siten, että valitsemme kohteen joko Espanjasta, Etelä-Ranskasta tai sitten lähdemme Sardiniaan. Itseäni tuo Espanja ei suuresti sytytä. Todella, todella mielelläni lähtisin K:n kanssa Ranskaan, ensinnäkin siksi, että olen aina halunnut päästä Marseilleen tai Nizzaan (muutenkin Etelä-Ranska kiinnostaa) ja siksi että RAKASTAN Ranskaa. Ranska on totaalisesti vienyt sydämeni niin kielen, maan kuin kulttuurinkin suhteen, Ranskassa olen kuin kotonani:) Tämä siis varmasti helpottaisi myös K:n oloa kun toinen meistä olisi rentoutunut ja kuin kotonaan: ) Ranskassa myös pärjäisimme englannin lisäksi ranskaksi. 

Nyt kun kuitenkin tutkin lentoja ja muuta tietoa noista kohteista niin tuo Sardinia vei sydämeni. Ihanat maisemat ja ainakin Finnmatkat tarjosivat mukavan oloisia retkiä kohteessa. Italiakin on minulle tärkeä paikka, sillä olen joskus asunut siellä. En pistäisi pahakseni jos menisimme Sardiniaan. 

Nyt kysyisinkin teiltä, onko teillä kokemuksia Sardiniasta tai Etelä-Ranskasta? Risuja, ruusuja? Vinkkejä? 

Hankala valinta kun olen AINA halunnut päästä K:n kanssa Ranskaan ja esitellä hänelle tuttuja paikkoja. Mutta tuo Sardinia vaikuttaa kyllä ihanalta:)





2 kommenttia:

  1. Molemmat vaihtoehdot vaikuttaa _ihanilta_!! Ite ehkä menisin tuonne Sardiniaan ihan siitä syystä, että se olis molemmille uusi paikka. Ei sitten toista alkais ainakaan ahdistaa se, että toinen tuntee paikan jo ennestään ;) Ite oon Nizzassa kerran käyny, ja jäänyt kanssa sama fiilis, että uudestaan olisi päästävä, joten ymmärrän kyllä kuinka vaikea valinta tulee olemaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun tarttee kertoa enemmän tosta Nizzasta. Itse en Nizzassa olekkaan käynyt, lähinnä visiteerannut keski/phjois-ranskassa:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!