tiistai 7. toukokuuta 2013

Kylmiä väreitä ja kuulumisia

Terveiset täältä sairastuvalta. Olen viimeisen 2kk aikana ollut jonkinasteisessa flunssassa tms noin 6viikkoa. Siihen päälle vappuna tulehtui taas silmät ja olo sen kun vain paheni. Viime viikonloppuna tulhetui toinenkin silmä. Siinä kohtaa päätin, että nyt riittää tää niistäminen ja kärvistely ja hakeudun lääkäriin. Ei huono päätös. Nyt olen viikon sairaslomalla ja silmät voivat permmin kun vaihdettiin lääkkeet (takaisin niihen "normaaleihin" lääkkeisiin). 

Ajattelin, että huilaamisen lisäksi nyt olisi aikaa "rentoutua" ja nollata vähän (kuten aiemmin kirjoitin, on ollut rankka kevät) sekä myös funtsia noita hääasioita, mutta vielä ei ole siihen ollut voimia. Nuo viidet lääkkeet on saanut mut ihan pökkeröiseksi ja veltoksi. Mikä tietty on ihan hyvä kun tarkotus ois levätä. Tavoitteenani on kuitenkin tällä viikolla plärätä noita jo ostettuja hääjuttuja ja lajitella niitä loogisemmin, sillä 25.5 olisi tarkoitus kaason kanssa tehdä kaikki mahdolliset askartelut loppuun, joten inventaarioita on tehtävä:)

Mutta nyt siihen, mikä sai kylmänväreet nousemaan iholleni. Sain tänään Ainolta, meidän ystävälaulajalta klipin tuosta meen häätanssista ja mä en yksinkertaisesti pystynyt pidättelemään kyyneleitä. On Ainolla vaan niin mahtava ääni<3  Jopa parempi kuin tuo alkuperäinen. Ah:)! Enempää sitten en siitä paljastakkaan:)

Parin viikon päästä meillä on vihkikeskustelu papin kanssa ja samalla pyrin selvittämään tuota kirkkoon soveltuvaa laulua, vaikka se onkin kanttorin käsissä ilmeisesti enimmäkseen. Laulu ei ole hengellinen, mutta mielestäni ei myöskään sodi kirkon sääntöjä vastaan. Laulu jota toivomme kirkkoon on tosiaan Johanna Kurkelan Oothan tässä vielä huomenna tai Sun särkyä anna mä en. 

Eilen rupesin miettimään häidemme karkkiostoksia. Meillä tarjoillaan jälkkäripöydässä toki hääkakku ja sen liskäksi jonkinsortin pikkuleipiä ja hieman makeisia. Olemme puhuneet kolmesta sortista karkkia. Karkkibuffaa meille ei siis ole tulossa:) Keksejäkin voisi jo miettiä, tuskin tulee kuitenkaan itse leivottua, vaikka eihän sitä tiedä:) Löysin netistä kaksi hyvältä vaikuttavaa makeistukkua, josta karkkeja voisi tilata, vaikka todennäköisesti saatamme päätyä ostamaan karkit ihan ruokakaupasta.

Tukut:

Pöydästä tulee varmasti löytymään ainakin suklaata ja salmiakkia, katsotaan, mitä keksitään kolmanneksi:) En vain osaa yhtään arvioida millaisia määriä karkkia tulisi tilata...Erilaisia patukoita toki on helppo arvioida kun puhutaan kappalemääristä, mutta kiloissa en osaa heittää edes villiä veikkausta. Ainakin tuolla Urjalan sivuilla on niin huikea valikoima, että miten ikinä osaamme valita vain muutamaa sorttia:) Näin kun nälkäisenä tuota sivustoa katselee, voisin ostaa itselleni sieltä läheskaikkea:)!

Jossakin kohtaan oli kovakin huoli hääbudjetista. Olemme tehneet laskelmia ja luulempa, että saamme kuin saamekin tuon budjetin ajoissa kasaan. Se kyllä tarkoittaa sitä, että kaikki "ylimääräinen" raha menee säästöön, mutta eipä tässä tarvitse enää sinnitellä kuin muutama kuukausi:)

Olen vakavissani harkinnut työpaikan vaihtoa. Sopimukseni on määräaikainen, aina vuosi kerrallaan, joten työpaikan vaihto ajatukset ovat taas ajankohtaisia kun sopimuskausi lähenee loppua. Ensi viikolla olenkin menossa kahteen työhaastatteluun:) En pistäisi pahakseni jos tuo 140km/päivä työmatka lyhenisi:) Toisen työpaikan miinus on se, että se alkaisi jo kesäkuussa, kun olin suunnitellut viettäväni 7vko:n kesäloman (kun pitäisin kaikki lomat pois), toisen paikan miinus on se, että palkka on reilusti huonompi kuin nykyisessä paikassa. Mutta we'll see miten tulee käymään, mitään päätöksiä kun ei vielä ole tehty suuntaan eikä toiseen:)



2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus, toivottavasti lepo nyt viimein veis sun sairastelut pois :) Onneksi tulee kesä. Toivottavasti et kärsi allergioista, ettei nekin oireet vielä puske päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En onneksi kärsi allergioista, sr tästä tosiaan puuttuisi:D

      Poista

Kiitos kommentistasi!