perjantai 10. toukokuuta 2013

Karkkitilaus laitettu menemään

Tänään tarkoituksena on laittaa tulemaan useampikin postaus, kun on viime aikoina ollut suht hiljaista. Näitä teidän muiden postauksia lukiessa iski taas kirjoitusinspiraatio :)

Päädyimme tilaamaan karkkeja Urjalan makeistukusta. Tosi hankalaa oli arvioida määriä, mutta kun meille ei ole tulossa karkkibuffaa, ajateltiin, että pienemmällä määrällä pärjätään. Pidämme toki erittäin mahdollisena sitä, että tilaamme karkkeja vielä lisää ;)

Karkkeja tilasimme 4kg 800g ja 9 sorttia.  Hankala oli miettiä tilauksen suuruutta kun vieläkään ei ole tiedossa moniko juhliin osallistuu, mutta kun K oli halukas vetämään asioita pois To Do listalta, olin minä vain erityisen tyytyväinen. Kaikkia sortteja en paljasta, mutta tilasimme suklaata, salmiakkia ja hedelmää. Ja vain karkkeja joista itse pidämme:D Kakun kanssa tarjotaan mm.

Gluteenittomia


Meinasin tilata keksien tilalle:

5,5e/laatikko

mutta tämän idean jätimme kuitenkin vielä hautumaan. Ja koska meillä ei ole virallista karkkibuffaa jälkkärinä eikä myöskään kiitoskarkkina, saavat vieraat ottaa näitä karkkeja kakun kera ihan tassille:)

Olemme tässä muutenkin miettineet, tarjoillaanko kakun ja karkkien lisäksi muuta, kuten keksejä. Tarkoitus oli tarjota keksejä, mutta mikäli itsetehdyt keksit tilaa pitopalvelun kautta tulee niihin toki lisähintaa. Kaupasta ostettuja valmiskeksejä ei saa juhliin ostaa (pitopalvelu pyysi tätä) ja en tiedä jaksanko itse tehdä kasaa keksejä häiden alla. 

Tässä kuitenkin yksi nopea keksiohje, joka onnistuisi varmaan myös minultakin:

5minuuttia ja 3 raaka-ainetta: Nopeat keksit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!