maanantai 13. toukokuuta 2013

Vieraskirja

Nyt se on päätetty. Nimittäin millainen vieraskirja meille tulee. Pitkään olen asiaa jo pähkännyt. Itse halusin kirjan, josta jäisi meille kiva muisto. En kuitenkaan halunnut tavallista vieraskirjaa, jossa on vai kasa nimiä. Blogeista ja fooumeista löytyi mitä ihanampia ideoita sormimaalauksista karttoihin ja photoboothiin. Alusta asti ehdotin K:lle vieraskirjaksi jotain lauseen täydennystä tms. jotta saisimme vierailta irti muutakin kuin nimen. Ei käy, ei kuulemma syki K:n suvun runosuoni. Voitte uskoa, että näkemyksemme olivat melko eriävät, kun mies oli valmis tyytymään pelkään perinteiseen vieraskirjaan ja morsian taas halusi jotain "never seen before" tyylistä:D

Ideani, jonka nyt ihan yksin omassa komeudessani päätin toteuttaa (ja K:n on vain suostuttava;)) on seuraavanlainen. Ei mikään "Never seen before" mutta mielestäni yhdistää ihan kivasti molempien toiveet.

Ostin meille Tiimarista häävalokuvakansion, johon mahtuu 200 kuvaa, 4 per sivu.




Laitamme kannen kuvan tilalle jomman kumman seuraavista:
 

(ja tässä kohtaa blogger ei taaskaan anna lisätä kuvaa, joten koitan muistaa lisätä  myöhemmin)

Ja tarkoituksena on tulostaa valmiiksi erilaisia lauseen alkuja tyyliin: "Paras neuvoni aviovuosien varrelle on"
"muistattehan aina..."
"Toivon teille..."

ja sitten niille, joiden runosuoni ei syki

"Haluan sanoa..." tähän voi sitten vaikka kirjoittaa "kiitos" tai "moi" :D

Ja kun paikkoja on tosiaan se 200, on ajatuksena häiden jälkeen lisätä kansioon kuvia häistä ja ystävistä sekä ripotella noita vieraskirja merkintöjä pitkin vieraskirjan taskuja. Kannessa on tietenkin tyhjä sivu, johon sitten liimaamme "käyttöohjeet", voi olla, että ohjeet laitetaan näkyvämmin esim. kehyksiin vieraskirjan viereen tai ohimennen bestmanin infossa mainitaan, mistä ohjeet löytyy. Vaikka eipä tuo nyt kovin monimutkaista ole, kirjoita ja sujauta taskuun:)

5 kommenttia:

  1. Hyvältä vaikuttaa :) Meillä on edelleen vielä auki, että miten toteutetaan koko vieraskirjasysteemi..

    VastaaPoista
  2. Hyvältä kuullostaa! Meillä hieman saman tyyppinen idea, ei kylläkään nuita lauseen täydennyksiä (tai nekin mietinnässä, mutta ainakaan vielä en niitä ole ajatellut käyttäväni, mutta mielihän voi muuttua vielä monta kertaa;D ). Mutta siis meillä pöytiin tulee lippu lappusia, johon ihmiset voi kirjoittaa mitä lystää, vaikka vain nimensä ja sitten J:n isän vaimo on luvannut koota hääpäivästä valokuva-albumin johon hän on luvannut liimailla näitä lappusia. :) Mutta tosiaan tuota lauseen täydennystä täytyy vielä miettiä. Voisihan pöydissä olla vaihtoehtoisesti monenlaisia aloituksia ja sitten ihan tyhjiäkin, niin vieraat saisivat itse päättää. Täytyy nyt kyllä tehdä jo oma postaus tästä vissiin. ;DD

    VastaaPoista
  3. Tää on mun mielestä tosi kiva idea! Näin varmasti tulee kuviakin teetettyä, eivätkä ne jää pelkäksi digimuotoiseksi jonnekin koneen kätköihin, kuten meillä.. :)

    VastaaPoista
  4. http://www.newnews.fi/

    NewNews.fi - OPEN TO THE WORLD
    Ilmainen uutisportaali.
    Kattava uutisvirta ympäri maailmaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!