tiistai 21. toukokuuta 2013

Uneton yö

En tiedä johtuuko siitä, että meillä on huomenna vihkikeskustelu vai siitä että menin "väkisin" liian aikaisin sänkyyn, mutta täällä sitä nyt sitten pyöritään hereillä sohvalla kun ensin pyörein kolme tuntia hereillä sängyssä...

Ajattelin tulla kirjoittamaan tänne aiheesta, johon moni kanssa morsian on jo tarttunut, nimittäin aiheesta: arki. Meidän arki.

Minä ja K käymme molemmat töissä. K työskentelee n. 2km päässä maatalousmyyjänä ja minä 70km päässä tekemässä erityisnuorisotyötä. Ja jos jollekin on jäänyt epäselväksi, perheeseemme kuuluu myös karvainen perheenjäsen Immu.

Arkemme pyörii hyvin paljon töissä käynnin ja koiran ulkoilutuksen+kotitöiden parissa. Itse lähden ajamaan töihin viimeistään klo 7, kun Kimmo taas usein käy koiran kanssa aamulenkin ja lähtee töihin n. klo 8. Kimmo on myös useimmiten kotona ennen minua, joten monesti minulle jää hoidettavaksi päivän 2 viimeistä lenkkiä ja K hoitaa usein 2 ensimmäistä.

Yleensä valmistamme ruokaa yhdessä töiden jälkeen. Hoidamme pääosan arjen askareista puoliksi. Pyrimme siihen, että molemmat tekevät osuutensa kotitöistä ja usein pyrimme tekemään kotitöitä yhtä aikaa. Näin ainakin minun motivaationi kotitöiden suorittamista kohtaan pysyy korkeampana:)

Me emme juurikaan riitele. Emme kumpikaan ole ovia paiskovaa tyyppiä:) Olemme enemmänkin kinastelijoita. Ja kinastelemme lähes aina samoista arkisista asioista, useimmiten siivoamisesta ja asioiden hoitamisesta/ hoitamatta jättämisestä:)

Kumpikaan meistä ei harrasta lenkkeilyä kummempaa ja molemmilta löytyy kotikaupungista vain 1 ystävä, loput löytyvät pitkin Suomea, lähinnä Keski-Suomesta. Vietämme siis paljon aikaa kahdestaan. Pyrimme värittämään arkea yhteisillä lenkeillä ja käymme melko paljon ulkona syömässä ja elokuvissa.

Meidän arki on melko perinteistä, töitä ja kotitöitä yhteisiä hetkiä vaalien. Iltaisin käperrymme yhdessä sohvan nurkkaan ja yömme vietämme 120cm leveässä sängyssä. Lähes joka ilta, 7.5v jälkeenkin K muistaa aina iltaisin nukkumaan mennessä sanoa, että hän ei ikinä halua meille isompaa sänkyä:)

Muistamme päivittäin toisiamme pienillä hellyyden osoituksilla ja pyrimme siihen, että ikinä toista ei pidetä itsestään selvyytenä.

Tällaista on meidän arki pähkinän kuoressa:)

Ja sitten yritän jos se uni vihdoin tulisi. Aamusti pitäisi olla innovatiivinen (ilmeisesti) sillä luvassa on perusturvan innovaatiotyöpaja-päivä.

Kauniita unia!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa arkisen ihanalta :) Voi kumpa meilläkin ois vielä joskus työkuviot niin, että mieskin ois enempi kotona :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!