maanantai 13. toukokuuta 2013

Ajatuksia hääpäivän aamusta

Kovasti minua mietityttää tuo hääpäivän aamu ja hieman "kaduttaa" että olemme ottaneet vihkimisajaksi jo klo 13. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on lähdettävä kotikaupungista viimeistään klo 12, mieluummin hieman aikaisemmin. Kampaus on alustavasti varattu klo 9, mutta aikaa tarkennetaan viikkoa ennen kun menen koekampaukseen. Olin ajatellut, että ottaisin ajan itselleni ja kaasolle klo 8 ja äidille ja siskolle klo 9. Näin minulla olisi edes hieman pelivaraa. Kampauksen ja pukeutumisen ja kirkolle ehtimisen kanssa ei varmaan tule mitään ongelmaa, jos vaan hoitaa asiat vauhdilla. "Huolta" aiheuttaa se, että kovasti haluaisin a)pukeutua muualla kuin kotona tai kampaamossa ja b) nauttia vähintään kaason, mielellään koko kampaamossa olevan porukan kanssa aamiaista läheisessä kahvilassa tai jossain hotellissa. Tähän ei taida aika riittää.

En myöskään mielelläni lähtisi kampaamosta ajelemaan enää kotiin  laittautumaan valmiiksi. Kyllä hieman luksusta voisi tuossa aamussa olla:) Valitettavasti vihkipaikkakunnalta ei löydy hotelleita tms.

Onko teillä jotain erityisiä suunnitelmia hääaamuksi? Missä pukeudutte? Pukeudutteko ennen vai jälkeen kampauksen? Itse ainakin haluaisin nauttia aamiaisen kampauksen jälkeen, sillä olen muutenkin huono syömään aamuisin, varsinkin jos jännittää. Oletteko jännittäjiä?


Cafe Solon aamiainen 6,9€

Millaisella aikataululla teidän hääaamunne tulee kulkemaan? Kuinka paljon olette varanneet aikaa eri "toimenpiteisiin"?

Lähetin tiedustelun kampaamon vieressä sijaitsevaan kahvilaan tuosta aamupalasta, kysyin myös eräästä hotellista, tarjoavatko he huonetta muutamaksi tunniksi pukeutumista varten. Katsotaan millaisia vastauksia saan ja saanko ympättyä kaiken haluamani tuohon aamuun.

Pitää myös selvittää, kuinka tiukka aikataulu bestmanilla ja sulhasella on ja missä he majoittuvat viimeisin yön ennen H-hetkeä eli mitä tehtäviä voi heille delegoida (kukat, bändin infoaminen tms.) Kun laulajamme on tarkoitus harjoitella bändin ja kanttorin kanssa vasta hääpäivän aamuna eli jonkun pitäisi sielläkin olla heitä ohjeistamassa ja vastaamassa kysymyksiin....Huoh! Nyt jo ahdistaa tuo aikataulu:D

Viikon päästä meillä on vihkikeskustelu. Jostain kumman syystä se jännittää minua ihan kamalasti! Onko muilla samanlaisia tuntemuksia?

Ja sitten vielä yksi kysymys: oletteko ostaneet/ostamassa häihin sateenvarjoa? Siis sellaista juhlallista? Itse alunperin ajattelin, että en osta, mutta nyt mieleeni tuli, että ehkä sellainen kannattaisikin ostaa....

3 kommenttia:

  1. Me yövytään edellinen yö hotellissa kaasojen kanssa, joten päästään nauttimaan yhdessä hotelliaamiaisesta ennen kampaajalle lähtöä. Kampaaja/meikkaaja meille on varattu klo 8-12. Kampaajan ja meikkaajan jälkeen lähdetään appivanhempien mökille, jossa tarkoitus nauttia vielä pikainen lounas sekä pukeutua!

    Hääpäivän aikataulu muuten on vielä hyvin alustava tässä vaiheessa! Oon yrittänyt tehdä siitä sopivan väljän ja varannut eri jutuille mielummin liian paljon aikaa kuin liian vähän. Ohjelma tulee kuitenkin tarkentumaan tässä kesäkuun aikana, kun saan kaasoiltani hieman tietää että paljon mihinkin ohjelmanumeroon tulee kulumaan aikaa.

    Ja mä oon ajatellut ostaa sateenvarjon, ihan varmuuden vuoksi! Vielä en oo päättänyt, että tuleeko mun sateenvarjo olemaan juhlallinen, mutta ainakin valkoinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä havahduin tohon sateenvarjoon, kun tajusin, että meidän ulkokuvaukset ovat pilalla jos seisomme kaatosateessa ilman varjoa:D Mihin aikaan teillä on vihkiminen?

      Poista
    2. Meillä on klo 14 vihkiminen!

      Poista

Kiitos kommentistasi!