sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Vai muka askartelu viikonloppu! (kuvia lisätty)

Voi apua! Katsotaan kuinka paljon kirjoitusvirheitä tästä tekstistä tulee löytymään, sillä pelkkä eilisen muistelu saa ilonkyyneleet vierimään poskilla. Olin perjantaina töissä ja lähdin kaikkine kasseineni töistä suoraan kaason luokse Keski-Suomeen. Kauhea stressi ollut noista hääaskarteluista kun tuntuu, että mitään ei saa aikaiseksi. Odotin kovasti kaason potkaisevan minua hieman persauksille, jotta saisin suunnitteluihin taas lisää vauhtia. Olin kaason luona hyvissä ajoin ja tapasimmekin Sinellillä ja haimme viimeiset askartelutarpeet. Lähdimme illaksi kaason luokse, juttelimme koko illan, töitä emme tehneet. Kovasti jäi harmittamaan se, että kaaso kertoi jälkikäteen sopineensa erään liikkeen kanssa, että saisin sieltä huntuja kotisovitukseen. Kaaso oli tämän perunut, kun kerroin, etten sittenkään vaihtaisi huntua. Tämä mielenmuutois johtui 60% siitä, että tiesin kaason olevan kipeä ja alunperin oli puhe, että lähtisimme metsästämään tuota huntua. 40% siitä etten halunnut tuhlata rahaa uuteen huntuun kun vanhakin on vielä myymättä. 

No, mutta, sitten itse asiaan. Tämä on vielä lähinnä tekstipostaus, erillisen kuvapostauksen teen myöhemmin kun saan lisää kuvia. Aloitan kertomalla ainoan negatiivisen asian, anopille lähtee noottia siitä, että meni tästä aiheesta minulle möläyttämään etukäteen, joten minulla oli melko vahva aavistus tulevasta, vaikka olisin ehdottomasti halunnut ja tätä myös pyysin, että asia pysyisi salassa.

Mutta tosiaan. Tämä kesämorsian vietti eilen ikimuistoiset


Lauantaina 25.5 noin klo 10.50 aloimme juuri kaason kanssa viilaamaan hääohjelma runkoa. Olimme vasta päässeet alkuun, kun ovikello soi. Ainoa mitä kuulin oli:

(Mä en tätäkään pysty kuuntelemaan itkemättä/nauramatta)

Tämän jälkeen kulman takaa ilmestyi kaksi ihanaa ystävää keltaisissa puseroissan ja totesivat, että nyt lähdetään:) Kovasti yritin kysellä, mitä minun pitäisi ottaa mukaan, tarkkoja ohjeita en saanut vaan nappasimme mukaan koko "matka"laukkuni, jonka kaason luokse olin ottanut, se oli onneksi pakattu:) Sain myös päivän teemaan sopivan T-paiden päälleni puettavaksi. Paita oli teemaväreissä sopivin printein höystettynä:)

Paitani ja kruununi



Hyppäsimme kahteen autoon ja matkasimme salattuun määränpäähän. Saavuimme Mattilanniemeen musiikin edelleen soidessa. Kovasti yrittivät tytöt saada minua kävelemään edeltä, mutta kovin vauhdilla en uskaltanut mennä:D

Lähestyimme paikkaa, joka  näytti kovasti picnicpaikalta ja yhtäkkiä puskan takaa hyppäsivät muut polttariryhmän jäsenet, myös keltaiseen pukeutuneina:)  Oli kyllä itkussa pidättelemistä kun näin, että paikalla oli juuri ne rakkaimmat ystävät, jopa nekin, joiden hieman epäilin jättävän juhlat väliin (tämä siis siitä syystä ettemme olleet piiiiitkiiin aikoihin nähneet). Muilla juhlijoilla oli päässeen kruunut, joissa luki Satakunta. Itse sain myös samanlaisen, mutta tekstin sijaan kruunusta löytyi valokuvia minusta ja K:sta. Halailujen jälkeen siirryimme ensimmäiseen ohjelmanumeroon.

1. Tehtäväni oli esitellä juhlijat toisilleen kertomalla mistä heidät tunnen
2. Ohjelmanumerona oli lahjojen jakoa. Jokainen vieras oli tuonut tulleessaan jonkin pienen lahjan, josta he muistavat minut ja yhteiset hetkemme. Lahjat olivat ihania ja varmasti sellaisia jotka merkitsivät paljon minulle ja joita muut eivät osaisi arvostaa. Joukossa oli mm. Batterytölkki ja kynsilakkaan, tarinat näiden takaan jääköön polttariporukan väliseksi;)

Lahjani


Koko tämän ajan istuskelimme viltillä, nautimme mm. mansikoita ja  lempikuohariani Fresitaa:) Viltiltä löytyi myös lempikukkani; Gerbera. Ihania yksityiskohtia:)

Tämän jälkeen tämän jumpanohjaajan tehtävä oli vetää polttariporukalle Rouvajumppaa. Sain myös tilaisuutta varten tehdyn levyn:) Kovin luonnikas tuo jumppa ei ollut näin äkkiseltään hatusta vedettynä:D Harmi, että levyltä ei löytynyt yhtään sellaista kappaletta, johon minulla olisi ollut jo koreografia valmiina ;)

Rouvajumppaa


Jumppailun jälkeen siirryimme Albaan saunatilaan, jossa minut istutettiin alas. Minulle laitettiin kaunis meikki ja hiukset myös laitettiin. Erittäin suuri hatun nosto ystävälle, joka kampauksen teki käyttäen vain yhtä pinniä ja yhtä ponnaria:) Kun morsian oli laitettu juhlakuntoon, siirryimme salin puolelle. Taisin jo meikkauksen alkaessa sanoa, että mua on ruvennut jo pelottamaan kun joka pyytää mua johonkin:D Mutta vielä ei ollut ollut tarvetta jännittää, suurimmat haasteet olivat vasta edessä...



Paikalle saapui Burleski taiteilija, joka opetti meille burleskia puuhkineen, viuhkoineen, hanskoineen ja TASSELEINEEN!! Kyllä oli paikoitellen naurussa ja punastumisessa pidättelemistä. Mutta hyvin me vedimme:) Saattoi jopa jäädä jotain taitoja korvien väliin jatkoa varten;) Harjoittelun jälkeen luvassa oli vielä teeman mukainen kuvaussessio järven rannalla, onneksi ohikulkijoita oli erittäin vähän:D Tytöt olivat kyllä mitä loistavammat kannustusjoukot:)

Ei ne kuvaukset nyt kovin vakavat olleet


Tanssahtelun jälkeen pääsimme syömään ja nauttimaan mitä ihanammasta säästä! Vaihdoimme kuulumisia ja nautimme toistemme seurasta:)



 Sitten olikin taas aika siirtyä eteenpäin. Ruokailun yhteydessä olin itse ainoa, joka nautti alkoholia..Epäilykseni hieman heräsivät ja kuvittelin, että porukka rupeaa kohta siirtymään kotiin päin. Kaikki olivat autoilla ja kukaan ei juonut..outoa.. Siirryimme usealla autolla kohti seuraavaa kohdetta, osa autoista kuitenkin jätettiin pois matkanvarrella (Hyvä merkki). Matkamme vei kohti mökkiä.

Mökki oli mitä mahtavimmalla paikalla aivan järven rannassa. Mökillä asetuimme ensin, jonka jälkeen luvassa oli ihanaa rentoutumista ja kerkesin jo hetkeksi unohtamaan, että vieläkin pahempaa saattaa olla luvassa :) Minulle oltiin valmistettu erikseen lempidrinkkiäni ja pääsin asettumaan pitkäkseni. Sain mitä ihanimma, elämäni ensimmäisen kasvohoidon ja naamion vaikuttamista odotellessamme sain myös niska/hartiahieronnan. Taustalla soi aina niin ihanaa Johanna Kurkelaa. Kuten meikin ja hiukset, tämänkin toteutti polttariporukan jäsen. Oli ihanaa huomata että porukasta löytyi noin taitavia ihmisiä ja muutenkin oli rennompi oli, kun läsnä oli ystävä eikä ventovieras. Hieman kyllä otti aikaa ennen kuin osasin nauttia ystävieni palveluksista. Jostain syystä teen mieluummin itse palveluksia ystävilleni kuin otan niitä vastaan:) Koko kasvohoidon ajan voinnistani pidettiin hyvää huolta, mm. nesteytyksen osalta :)

Kasvohoitoa


Taisi tytöillä olla hauskaa minun kustannuksella:)


Rentoutumisen jälkeen olikin sitten morsiussaunan vuoro. Sauna alkoi Kalevalan luvulla, jonka jälkeen oli itse saunan vuoro. Voi sitä vinkumisen määrään kun jouduin istumaan muuten niin kauniiksi sisustetussa saunassa havujen päälle!! Mutta mitä sitä ei tekisi muiden naimaonnen vuoksi;) Saunaan kuului myös vihtomista (ja myöhemmin vihdan viskomista), jotain ihme "taikoja" joissa päähäni mm. rikottiin kananmuna (joka vieläkin haisee hiuksissani:D)sekä ilkosillaan saunan ympäri juoksemista exien nimiä huudellen:D Voi nolous!! Talviturkkikin tuli heitettyä.





Pefflettini takavarikoitiin

Ja tämän piti auttaa hedelmällisyyteen?


Saunomisen jälkeen ystäväni laittoi minulle ihanat morsiankynnet.



 Grillasimme ja nautimme illasta. Taisivat kaikki vieraat heittää talviturkin pois:) Hyvä me:)! Ruokailun jälkeen vietimme pyjamabileitä, joissa mm. esitin Barbeilla minun ja K:n tarinan alun, kirjoitin K:lle rakkauskirjeen ja vastailin Saarijärviaiheiseen tietovisaan. Ilta päättyi Aliaksen pelailuun.

Aivan huippu ilta! Lupaan ja uhkaan, että tästä illasta tullaan kuulemaan vielä ja yksityiskohdistakin kuulette vielä lisää. Ja varmasti paljon jäi kertomatta:)  Mutta nyt tämän onnellisen ja väsyneen morsiamen pitää mennä tulevan sulhon viereen nauttimaan ennen hektistä viikkoa:)

Haluan vielä kiittää tuhannesti kaikkia osallistuneita. Niitä jotka olivat läsnä ja niitä, jotka olivat hengessä mukana. 100% minun näköinen päivä, joka koostui mitä ihanammista jutuista ja yksityiskohdista. En ikinä unohda tätä päivää! Toivon, että kaikilla muillakin oli yhtä hauskaa kuin minulla. Ilta alkoi, jatkui ja päättyi rauhallisissa tunnelmissa, yhteisestä ajasta nauttien.

KIITOS!

Näistä tunnelmista lisää myöhemmin tällä viikolla:)!






6 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivoille ja vauhdikkaille polttareille! :)

    VastaaPoista
  2. Äääää miten ihanat polttarit ollu! Mäki haluun, voisko munki omat olla jo xD Jos aatellaan et teiän häät on viikkoo ennen meiän omia, niin sit mun polttaritki pitäs olla viikko sun jälkeen ;) Voi kun tuo logiikka pitäis xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että logiikka toimii:) mutta kyllä ne sunkin polttarit sieltä tulee:) ja ovat varmasti ikimuistoiset ja ihanat!

      Poista
  3. Teillä on selvästikkin ollut huisin hauskat polttarit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!