tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tilaus saapui

Vihdoin Ellokselta tilaamani (liian)kalliit liivit saapuivat. Tänään ne saavat hintalapun kanssa roikkua menossa mukana ja katsotaan kuinka hyvin ne pysyvät. Tosi tukevilta ne tuntuvat. Pienoinen pettymys oli se, että olisin kaivannut hieman nostetta noihin liiveihin, enemmän semmosta PIENTÄ push-up tyylistä ratkaisua, mutta kovin littanalta saavat minut näyttämään...

Pitänee soittaa morsiuspukuliikkeeseen huomenna, että pitäisikö pukua tulla "sovittamaan" liivien kanssa, jotta tiedän pitäisikö ne palauttaa vai mennäänkö näillä. Käyn myöhemmin editoimassa ja kertomassa ovatko nuo käytössä millaiset:)

Tässä vielä kuva

Hain myös kaupasta paketin Serlan rakkaustarina wc-paperia häitä varten. Ostin vain yhden paketin, joka saa riittää tuomaan siirappiefektin myös naisten ja miestenhuoneen puolelle:)

EDIT: liivit saavat jäädä:) Ovat tosi tukevan oloiset ja ainakin siivotessa pysyivät hyvin paikoillaan. Vaativat kuitenkin hyvässä ryhdissä istumista, sillä kun istui huonommassa ryhdissä, rupesi selkä sattumaan (jotain tekemistä leveän kiinnityksen kanssa?)

1 kommentti:

  1. Hei!

    Itselläni oli samat käytössä omissa häissä. Toimivat hyvin, kun liivien sisälle laittaa "kanafileet" eli irtotoppaukset. :) Sillä saa kivasti nostetta. Ja mielestäni liivit oli hintansa arvoiset. Säilyyhän ne häidenkin jälkeen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!