maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kukkia

Tämän viikon torstaina tosiaan ollaan menossa kukkakauppa Floralworksiin sopimaan hääpäivän kukista. Tarkoitus olisi keskustella hinnoista ja hieman miettiä minkälaisia kimppuja/asetelmia  meille tulee. Tietenkin keskustelemme  myös hinnoista.

Oma ajatukseni on, että kukkakaupan kautta otetaan:

Minulle morsiuskimppu sekä heittokimppu
Rannekukat kaasolle ja anopeille
Vieheet sulhaselle ja bestmanille sekä
muutamat kattauskukat

Ihan hinnasta riippuu otammeko muutaman isomman asetelman buffetin yhteyteen vaiko sen lisäksi vielä pienet asetelmat kaikkiin pöytiin. Olen kyllä harkinnut myös että rannekukat saatettaisiin tehdä "muovista", jotta saataisiin heille muistoksi jotain pysyvää päivästä. Pian pitäisi sekin päätös tehdä.

Kimppuni suhteen säveleni eivät ole enää selvät. Alun perin halusin mustavalkoisen, roikkuvan kimpun. Nyt kuitenkin olen miettinyt, että vaikka väritys on mustavalkoinen, voisiko esimerkiksi kimppuni olla sittenkin värikäs? Värikkäät kimput ovat vaan niin kivan näköiset varsinkin tälläisen kesänodottelijan mielestä:) Ainakin buffetpöytään voisi laittaa jotkut värikkäämmät kimput.

Mitä mieltä olette siitä, jos morsiamen kimppu ei kohtaa muun värimaailman kanssa?

Kimpusta tiedän seuraavaa:

Sittenkin ehkä pyöreä (?)
Gerberoita on löydyttävä
Melko lyhyt varsi
Ympärillä mustaa satiininauhaa ja ehkä joku strassi tms. koriste
Ei (paljon) ruusuja
Kestävä (kuvaukset seuraavana päivänä)

Meille tuottaa myös ongelmia meidän eteisaulan/narikan koristelu. Olisiko teillä heittää ideoita (vaikka tilaa ette olekaan nähneet) siitä, miten tyhjää ei niin imartelevan väristä tilaa voisi koristaa. Vieraat on tarkoitus vastaanottaa aulassa, josta löytyy vaaleanruskeat/beiget seinät ja muutama narikkataso. Jotain kivaa ja halpaa koristetta sinne pitäisi saada...Ideoita otetaan vastaan:)

P.s Keksin ainakin kokeilla seuraavaa: Kasvatan koristeisiin tulevan morsiusharson itse:)

Tässä muutamia ajatuksia kimpuista ja koristelusta (aulan)





EDIT: Kuvat narikka-alueen ideoista tulossa myöhemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!