perjantai 28. syyskuuta 2012

Jos tilaisin JenJenHousesta

Tässä nyt surffailin noita JenJenhousen tarjouksia läpi, sillä puoliso suostui kiitoskarkkirasioiden osamiseen sitä kautta. Nyt minua kiinnostaisi tietää, onko jolla kulla kokemusta JenJenHousesta? Miten onnistuu toimitukset, millaisia tuotteet ovat jne? Koska tässä selaillessa ajattelin, että miksi en tilaisi heidän kauttaa samalla enemmänkin tavaraa. Mm halpoja hiuskoruja ja tiaroita olisi tarjolla. Vaikka ovatkin halpoja, en haluaisi tuhlata, mikäli ihmisillä olisikin esimerkiksi huonoja kokemuksia kyseisestä yrityksestä.

Tässä kuitenkin hieman tuotteita ja hintoja. Asioita, joita voisin heidän kauttaan tilata:)

Laukut:


19,08e

13,27e

16,59e

13,27

22,40e

15,76e


 Ja näitähän olisi vaikka millä mitalla. Itselleni en ottaisi, mutta esimerkiksi ihania ovat myös:

13,27e

20,74e

13,27e

23,23e

20,74e
Myös ihania tiaroita ja hiuskoruja olisi tarjolla

7,46

15,76e

6,,30e

12,44e


19,08e
 Näillä hinnoilla voisi hyvin tilata vaikka mitä samalla kertaa:) Perjantai illan suunnitelma on siis selvä:)! Mä perehdyn oikein kunnolla tuohon sivustoon:) Lisää kuvia siis varmasti luvassa:)!

2 kommenttia:

  1. Mielettömän ihania laukkuja, tuo ensimmäinen jäi ihastuttamaan eniten! Valitettavasti ei oo kyllä kertoa kokemuksia tuosta JenJenistä, mutta kannattaa yrittää googlata kokemuksia. Itse aina monesti katselen hyvät ja huonot kokemukset keskustelupalstoilta :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon kyllä koittanut etsiä, mut kovin on ristiriitaiset kommentit. Amerikkalaiset tuntuu haukkuvan ja suomalaiset on toistaiseks ihan tykännyt, kylläkin vaihtelevalla menestyksellä. Odotan vielä tullilta vastausta mahdollissita tulli maksuista, mutta ainakin vois niitä kiitoskarkkirasioita tilata:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!