maanantai 24. syyskuuta 2012

Yllätys ratkesi:)

Eli tuossa chorizo-pastaa tehdessä selvisi, että huomenna on kuin onkin reissu edessä. nimittäin lätkämatsiin:) Isäntä oli ostanut liput Ässät-HIFK peliin:) Oikein mukava yllätys, vaikka ei ihan Pariisin matkaa vastaakkaan;) 

Huomenna siis työpäivän päätteeksi tiedossa lätkää:) On sitten itselle avauspeli:) Vielä ei ole tullut tällä kaudella lätkää katsottua:)






Lisäys: Tiedättekö mistä tietää, että tämän eteen on nähty vaivaa? Puoliso ensin kertoi minulle tämän yllätyksen, josta sitten tietenkin innostuin. Hieman myöhemmin hän oli hiippaillut koneelle, josta hänet sitten "käräytin". Hän oli tilaamassa meille lippuja huomiseen peliin..?! Murunen oli keksinyt tämän idea ja varannut liput viime viikolla. Sitten hän oli muistanut, että olin joskus sanonut, että en pidä arkipeleistä, koska en jaksaisi heti töiden jälkeen lähteä peleihin (tämä siis osana yleistä keskustelua). Hän kuitenkin huomasi että innostuin huomisesta (ja ilmeisesti hokasi, että muutamaan viikkon ei viikonloppupelit onnistu meiltä) ja meni tilaamaan uudestaan liput siihen peliin, johon ne oli jo kertaalleen ostanut. Hupsu:)<3

Kiva idea<3

Ässät ovat kyllä melko hyvin avanneet kautensa, joten mielenkiinnolla odotan kuinka poikain käy:)!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!