torstai 6. syyskuuta 2012

Sekalaisia ajatuksia

Tänään ei pysty kyllä mitään järkevää kirjoittamaan, kuten ei eilenkään, vaikka tarkoitus olikin. On ollut niin hektiset ja rankat pari päivää töissä, että pää ei vaan toimi. Onneksi teidän ihanaisten bloggailijoiden kirjoitukset ovat saaneet hymyn huulille ja ajatukset johonkin mukavanmpaan, nimittäin häihin:)

Tässä kirjoituksessa jaan kaikenlaisia random ajatuksia, sillä rahkeeni eivät juuri nyt riitä yhteen asiaan paneutumista. Aloitetaan värimaailmasta:

Kuten aiemmin kirjoitin, ei puolisoni innostunut eräästä kuvasta. Seuraavaksi teille kuva, jossa tyyli on noin 80% sama kuin kuva, jota näytin. Mitä ajatuksia tämä kuva teissä herättää? Itse olisin jopa hieman laittanut enemmän tummaa. Tietty valaistuskin tekee paljon. Pitää ottaa myös huomioon (mieheni ei osannut/osaa kuulemma hahmottaa seuraavaa), että meille ei tule tuolinpäällisiä (budjetti) ja tuolit ovat siis tumman ruskeat. Miehelleni tästä tuli mieleen hautajaiset, minulle sairaala:D Ei selvästikään hyvä kumminkaan päin.

Kuva: google
Yritin selittää, että itse en laittaisi mustia kynttilöitä kuten kuvassa, vaan esimerkiksi valkoiset kynttilät tai valkoiset asetelmat pöytiin. Hahmottaminen epäonnistui jälleen.

Alla on kuva, jossa pöydässä on sitä meidän puhumaamme vihreää, tämän idea oli isännän mieleen. Meillä ei tule oelmaan varaan samanlaisiin koristeisiin eikä valaistuskaan tule olemaan samanlainen. Mutta uskon, että hyvä kompromissi löydetään, eikä mustavalkoisesta tarvitse tinkiä.

kuva: google
Mielestäni tässä ei eroa mikään muu, kuin se, että keskellä ei ole mustaa kaitaliinaa (jonka minä haluaisin). Ja kattauksessa on käytetty enemmän mustaa. Tässäkin kuvassa on noi tuolinpäälliset. Itse pidän päällisistä, mutta ei taida budjetti venyä niihin. 

Mitä ajatuksia nämä kaksi kuvaa herättävät teissä?

Muistutan, että emme itse ole vielä sopineet juuri mitään koristeluista, nämä vain siis kuvia, joissa havainnollistetaan värejä.

Sitten, haaste:

Tämä viikko lähti erittäin lupaavasti käyntiin. Töissä olen syönyt salaattia ja kotona ruuan kanssa vähän perunaa/riisiä tms. Muutenkin olen leikannut annoskokojani ja herkkujakin olen syönyt vain puolikkaan daim-patukan verran. Kunnes....tuli tämä päivä ja pilasi kaiken. Olin niin kiukkuinen ja ahdistunut työasioista, että marssein lempikauppaani Lidl:n. Ostin sieltä kahta eri suklaata, "jugurttia" (höystettynä jollain karkinpaloilla) ja pullaa. Ostin myös sipsejä ja seiskan. Tällä päätin nollata pääni. Kauppareissua ei helpottanut se, että en ollut pystynyt syömään koko päivänä, joten menin nälkäisenä kauppaan. Uskon, että olisin selvinnyt ahdistuksesta liikunnan ja puhumisen voimalla, mikäli en olisi tällä hetkellä kotona ilman isäntää ja ilman koiraa. Inhoan lenkkeillä yksin ja olen usein "käräyttänyt" itseni syömästä kun minulla on tylsää (=olen yksin). 

Plussana on todettava, että tosta herkkumäärästä en syönyt kuin noin 5 sipsiä ja 2 palaa suklaata ja sen pullan. Loput vien sitten mökille tms. Miinuksena mainittakoon se että minulla on äärimmäisen huono itsekontrolli. Hitsit sentään! No, mutta eikö aina sanota, että ei saa yhden repsahduksen antaa pilata tunnelmaa, vaan sitten on jatkettava eteenpäin. Onneksi on viikoloppu maalla edessä ja se tarkoittaa tällä kertaa mm. hukkakauran nyppimistä ja sorsametsällä tarpomista sekä pitkiä lenkkejä koiran kanssa. EHkä se sitten siitä:) Ja kun läsnä on luottokumppani niin ei tarvitse suruunsa/yksinäisyyteensä syödä.

Luin tänään blogeista, että monet ovat palkanneet itselleen personal trainerin. Minäkin HALUAN! Kuka rupeaa mun traineriksi?! Palkkaa en voi maksaa, mutta ainakin voin luvata hauskoja hetkiä:)

Kutsuista:

Kutsuista sen verran, että ne on tarkoitus postitella tossa maaliskuun korvissa, joten vielä on riittävästi aikaa miettiä ja hioa vieraslistaa. Korteista olen jo julkaissut monenlaisia kuvia, joten niitä en nyt tähän liitä. Enien olen pitänyt pitsisistä korteista. Aion ruveta tosissani tekemään ja suunnittelemaan kortteja tuossa joulun korivlla. Kommentilla minulle voi linkittää häiden väreihin sopivia kortti-ideoita:) Tulemme tekemään kahdenlaisia kutsuja. Omansa heille, jotka asuvat kauempana ja omansa heille, jotka asuvat lähellä. Kaukana asuvien kortteihin liitetään mm. tieto siitä, että meidän nimellä saa lähihotellista alennusta ja että tarjoamme (ainakin todennäköisesti) yhteiskuljetuksen kyseiseltä hotellilta juhlapaikalle. Kerromme myös muista majoitusmahdollisuuksista jne. Moiset tiedot jätetään pois lähisuvun korteista.

Kutsuissa paljastuu häiden viettopaikka sekä vihkikirkko suurelle yleisölle. Tällä hetkellä vain kaaso tietää paikan sijainnin, ja koska hän ei ole paikallinen, ei sillä ole juuri merkitystä:)

Koristeet:

APUA! Tähän kohtaan saa antaa vinkkejä ja ideoita. Haluan häistämme kauniit! Mieleenpainuvat myös koristeiltaan. Haluaisin tehdä koristeita itse (osan). Nyt kaipaankin vinkkejä koristeisiin, nimittäin olen erittäin surkea ideoimaan tälläisiä asioita. Minulla ei ole minkäänlaista sisustussilmää. 

Valitettavasti tällä kertaa ette pääse nauttimaan kauniista kuvista, toivottavasti sitten ensi kerralla:)  Vinkkejä otetaan vastaan:)!




2 kommenttia:

  1. Voi, älä nyt liikaa soimaa ittees repsahduksesta! Nimimerkillä vedin juuri kolmen tunnin sisään kolme (taivasvarjele KOLME!!!) tupla-patukkaa.. Helpottaako yhtään sun tuskaa? :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!