sunnuntai 23. joulukuuta 2012

pöytäkoristeista

Nuo pöytyien koristelut sen kuin vain tuottavat minulle päänvaivaa. Sovimme sulhon kanssa, että tammikuussa ruvetaan siten ostelemaan koristeita pöytiin, jotta voimme pitäytyä siinä suunnitelmassa, että ostamme kaiken pikku hiljaa. Ensin kuitenkin tulisi tietää, mitä haluamme.

Aluksi oli suunnitelmana tosiaan tuo valkoinen pöytäliina, siihen musta kaitaliina, jonka päällä kirkkaita ja vaalenvihreitä timentteja. Jokaisen paikalla painatettu mustaservetti ja hopealla pohjalla ohjelma ja menu. Pöydissä myös muutama kynttilä asetelma (hiekkaa+kasvi+kelluvakynttilä).

Olin kuitenkin joululounaalla työpaikan puolesta ja siellä oli koristeluun kynttilöiden lisäksi käytetty valkoista liinaa, jonka päälle oli ripoteltu hopeisia tähtiä. En nyt sano, että tähdet on mitä parhain kuvio meidän häihimme, mutta oli todella kaunista ihan tuo pelkistettykin linja.

Olen nyt ruvennut miettimään, mitä tehdä sen kaitaliinan kanssa. Pelkkä valkoinenkin liina menisi oikein hyvin, jos vain keksisi jotain, millä liinan koristella. Haluan kuitenkin koristeluun näkyviin mustaakin.

Olen myös ihastunut morsiusharson käyttämiseen asetelmassa. Se ei edes ole kovin kallista. Olen kuitenkin henkilökohtaisesti liittänyt tuon morsiusharson hautajaisiin, sillä sitä on käytetty suvussamme useammissakin hautajaisissa niin kimpuissa kuin koristelussakin. Myös erilaiset neilikat ovat ruvenneet kiinnostamaan minua.

Entä jous löytäisin jostain mustavalkoista kaitaliinaa?

Morsiusharsoa ihanassa lasimaljassa, voisin kuvitella hyödyntäväni tätä ideaa!


Mustaa ja valkoista neilikoista



Mustavalkoinen kimpuu neilikoista




Tässä kimpussa olisi kaikki teemavärit

2 kommenttia:

  1. Noin selkeän mustavalkoista kaitaliina, kun ylimässä kuvassa, on vaikeampi löytää.. Mutta tapeteista löytyy varmasti tuommoisia ornamenttikuvioita musta-valkoisena, ja tapetti toimii kaitaliinana oikein hyvin. Kannattaa pitää silmällä poistokoreja sisustusosastoilla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!