perjantai 21. joulukuuta 2012

Jälleen aikaa ajatella häitä

Tänään alkoi joululoma:) Jes:) Tulee kyllä niin tarpeeseen. Mun joululoma on huikeat 12 päivää, mikä on massiivisen paljon, kun ottaa huomioon, että kesälomaa mulla ei ollut kuin viisi päivää:) Eilisestä asti olen kärsinyt päänsärystä näin loman alun kunniaksi. Sen aion nujertaa juomalla paljon, syömällä hyvin ja ottamalla reilusti särkylääkettä. Parempi olisi toimia, sillä tänään on tarkoitus mennä vielä tonttuilemaan kaupungille:)

Päätin aloittaa aamuni palaamalla lempiaiheeseeni, häihin:) Ajattelin, että pläräilen vähän häälehtiä ja mietin, mitä sitä pitäisi vielä pohtia ja suunnitella. Pääsin ensimmäisen lehden toiselle sivulle kun keksin ensimmäisen postaus aiheeni tälle päivälle. Se on Infokortti ja ohjelma/menukortti. Aihetta olen jo aiemmin käsitellyt, mutta käsitellään silti vielä:) Haluan myös tänään pohtia mm. pöytäkoristeita ym, sillä olen nähnyt muutamia ihania ideoita:) JOten postauksia viikonlopun aikana on luvassa:)

Katselin Now and Foreverin esitettä. Olen pohtinut meidän kutsukortin "asetelmaa". Kortissa on valkoinen pohja, johon on tarkoitus laittaa hopealla välilehdellä itse kutsuteksti. Tarkoitus on kuitenkin lisätä myös muuta infoa korttiin. Alunperin suunnittelimme, että infot majoituksesta ym. laitetaan vain kauempaa tuleville vieraille mm. siksi, että majoitusta on varattu vain kauempaa tuleville vieraille. Mutta mitä infoa kutsussa olisi hyvä olla?

-Ohjeet kirkolle
-Ohjeet juhlapaikalle
-Infoa majoituksesta
-Infoa kuljetuksesta
-Infoa pukukoodista (jos sellainen on)
-Tieto toivotusta lahjasta tai lahjalistan osoite
-Tietoa juhlapaikan lastenhoidosta
-Muut erityis toiveet
-Tietoa juomapolitiikasta

Tässä siis esimerkkejä inoista, perustuen kutsuihin, joita itse olen saanut.

En vain keksi, missä muodossa liittäisin tuon infokortin meidän kutsuun. IHan vain erillisellä paperilla kirjekuoteen vai jotenkin hienosti kutsuun liitettynä. Tyylejä on erilaisia. 

erillisenä

kutsuun liitettynä
Olen myös miettinyt Kirkko-ohjelmaa, ohjelmaa ja menu korttia. Tarkoitus alunperin oli laittaa Menukortti ja ohjelma kattauksen yhteyteen, mutta jos meille on tulossa morsiusmessu, kuten on puhuttu, haluan tehdä myös erillisen kirkko-ohjelman ja tähän kirkko-ohjelmaan voisi liittää myös perusohjelman. Erään ystäväni kirkko-ohjelmasta löytyi myös ohjeet kirkolta juhlapaikalle, joten silloin ohjetta ei tarvitsisi lisätä infokorttiin. Menukortit haluan silti jokaiselle erikseen kattaukseen. 

Tässä muuten nyt parempi kuva meidän kutsuista.



Eli miten noihin neliönmallisiin kutsuihin kannattaa liittää infokortti?

Olin ajatellut, että Kirkko-ohjelma/ohjelmakortin voisi tehdä ihan kauniille A4 paperille. Sitten sen saisi itse tehtyä näppärästi:) Ohjelmaan voisi liittää toki teemaan sopivan kuvan tms.

Miten itse olette järkeilleet info/ohjelma/menu kuviot:)?

6 kommenttia:

  1. Kiva tapa liittää kutsu ja menukortti on kietoa ne kauniilla satiininauhalla tai narulla yhteen, tässä naru tosin tekisi varmastikin kutusn kannesta sekavan. Mien olisi, jos infolappu olisi samankokoinen taitetun kutsun kanssa ja laittaisit sen vaan kutsun väliin?

    VastaaPoista
  2. Itsekin ajattelin tuota kutsun väliin taittamista:)

    VastaaPoista
  3. Meillä tulee olemaan kutsussa 3 "liuskaa" jossa yhtenä liuskana on infoteksti. Nää liuskat sidotaan sitten narulla yhteen. Kuulostaapa hassulta, tosi vaikee selittää :D mutta me saatiin viime keväänä kutsu jossa infoteksti oli vaan sujautettu kutsun väliin!

    VastaaPoista
  4. On kyl niin ihanat nuo kutsut :)

    VastaaPoista
  5. Yllättäen tämä blogi asteli eteenki tämmösiä sivustoja etsiessäni :) ja varsinkin tulevanne hääpäivänne, meilläkin sama 13.7.2013 tosin tunti myöhemmin 14.00 :) paras päivä !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!