sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kokoelma

Huh, rankka viikko ja lähes yhtä rankka, tai ainakin vauhdikas viikonloppu takana. Talvi se tulla tupsahti hankaloittamaan elämääni (en ole talvi-ihmisiä) ja sen kunniaksi on myös toivottavasti uusia tuulia puhaltamassa myös minunkin elämääni.

Tarkoitus olisi tänään lähteä keskustelemaan mahdollisista jumpanohjauksista. Olen ohjannut erilaisia jumppia vauvasta vaariin noin 7 vuoden ajan. Muutto uudelle paikkakunnalle teki noin vuoden mittaisen tauon tähän "harrastukseen" ja nyt olen päättänyt lisätä ohjausta arkeeni. Montaa tuntia en pysty vetämään oman työni vuoksi (ennen oli jumppia 6 iltana viikossa), mutta jos edes hieman pääsisi niin kiva:)!

Ensi viikolla on onneksi voin 3 päivää töitä. Itsenäisyyspäivän aioin viettää yöpukupäällä ja jos sitten perjantaina tai lauantaina jaksaisi lähteä joululahjaostoksille:)

 Koska mitään uutta ei ole tapahtunut häärintamalla, ajattelin koota alle kuvat, jotka liittyvät tulevaan asukokonaisuuteeni ensi kesänä. Koska aikaa vielä on, voi olla, että osa elementeistä vielä vaihtuu, mutta tältä kokonaisuus näyttää siis tällä hetkellä:)

Morsiuspuku


Huntu


Sukkanauha

Kengät

Korut

Meikki

Tämän tyylinen kampaus

Laukku (omaps oudon näköinen "printti". Laukussa ei siis ole mitään kuviota

Vihkisormus
Kenkiä kun rakastan, voipi olla, etä ainakin sivusilmällä jatkan vielä kenkien metsästystä:)

Missäs kunnossa teidän asukokonaisuutenne ovat?

3 kommenttia:

  1. Puku, huntu ja kengät on ostettu, mutta hiukset, meikki ja kaikki korut vielä ihan auki :( Eiköhän ne tästä pikkuhiljaa, eh..? ;)

    VastaaPoista
  2. Kysyisin että missä tuota huntua myydään? Tosi kivan näkönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huntu on Ninkasta, kuten aiemmassa postauksessa lukee:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!