keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Vihkisormuskauppa ja muuta lätinää:)

Ihan vain vinkkinä niille, jotka vielä pähkäävät oman vihkisormuksensa kanssa: http://www.vihkisormuskauppa.fi/timanttisormus.html 

Sivusto on Malmin Korupajan ylläpitämä sivusto, jolta löytyy ihania sormuksia laidasta laitaan:) Kannattaa käydä vilkaisemassa. Omaan budjettiin sopivia sormuksia sivuilla ei juurikaan ollut, mutta niille, joilla budjetti on hieman suurempi, voi käydä katsomassa mikäli kyseiseltä sivustolta oma ihanuus löytyisi.

Tarkoitukseni oli jo maanantaina postata mm. liikunta asioita, mutta se on työkiireiden vuoksi hieman jäänyt. Mutta kuukausi treeniohjelmaa tuli täyteen viime sunnuntaina. Vaaka ei näyttänyt juurikaan miinusta, mutta se oli täysin oma vika, sillä viimeiset kaksi viikkoa treeniä menivät...no..eivät menneet. Toisteksi vikalla viikolla olin aerobisessa kiellossa penikoideni takia ja sitten vielä rikoin selkäni, joten en uskaltanut kuulailla. Siihen päälle oli vielä ihana kaaso viikonloppu:) Viikon kun oli "pitänyt lomaa" jumppailusta, ei viimeinen viikko meinannut lähteä käyntiin ja teinkin vain puolet sovitusta ohjelmasta...

Mutta nyt on tosiaan uusi jakso alkanut, ja huh jos pysyn sillä ohjelmalla edes hengissä:D Niin kuin ohjaaja sanoi, nyt on aika siirtyä pois mukavuusalueelta ja tuloksia on ruvettava näkymään! Ja siihen tähdätään, nyt taas vaan hrveä tsemppi päälle, että jaksaa puskea:)

Nyt on hääjutut olleet hieman jäässä. Bändeistä olemme saaneet tarjouksia ja luulempa, että viimeistään viikonloppuna teemme päätöksen bändin suhteen. Minkä bändin valitsemme vai valitsemmeko bändiä lainkaan...Se selvinnee vielä:)

Joulu tekee tuloaan ja se lienee pääsyy siihen, miksi hääsuunnitelmat ovat nyt hieman jäissä, mutta ei se mitään, sillä ne ovat erinomaisella mallilla:) Yritin jossakin kohtaan keritä perehtymään taas netin ihmeelliseen maailmaan ja postaamaan teille jotain ihania ideoita:)

Lopuksi kysymys teille:) Onko teille tulossa morsiuspuvun kanssa a)vannehame b)tylliä c)ei mitään
Myös kokemuksia eri ratkaisuista saa jakaa:) Entä, oletteko suuntaamassa ensi vuoden puolella häämeissuille? Mihin kaupunkiin? Luvassa messut mm. Tampereella, Porissa ja Jyväskylässä

5 kommenttia:

  1. Mulle tulee morsiuspuvun kanssa yksivanteinen vannehame. Olin ensin sitä vastaan, mutta puku pysyi kyllä kauniimmin asennossaan sen kanssa.
    Ja itse meen ainakin Turun ja Tampereen häämessuille! Helsinkiin yritän mennä, mutta katsotaan..

    -Sartsu

    VastaaPoista
  2. Mulle tulee kaksivanteinen vannehame. Alunperin ollut kolme vannetta, mutta yksi otettu pois :)
    Ja Helsingin messuille ollaan ehdottomasti menossa! :)

    VastaaPoista
  3. Mulla tulee keskisuuri vannehame kahdella vanteella, helmaa kun on sen verran että pakkokin olla :D Ja tampereen messut todennäkösesti kutsuu, ne kun ovat lähimpänä :)

    VastaaPoista
  4. Ei nyt liity varsinaiseen kysymykseen, vaan bändiasiaan: Jokainen bändi osaa kyllä soittaa sen pari valssia vanhuksille, mutta hyvää rockia/poppia on vaikeampi löytää. Eli rohkeesti vaan sen soittolistan perusteella, jos budjetti sallii. :)

    VastaaPoista
  5. Mulle tulee ainakin tähän tietoon kaksivanteinen vannehame. Itse olin kyllä ensin tyllin kannalla, jotenkin hirvittää, osaako sen vanteen kanssa olla..? Mutta paremminhan se helma kai pysyy muodossa vanteen kanssa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!