lauantai 3. marraskuuta 2012

Timantin lisääminen sormukseen

En muista missä törmäsin tähän ajatukseen ensimmäistä kertaa, mutta nyt olen ruvennut harkitsemaan sitä omalle kohdalle. Monet tuntuvat lisäävänsä kihlasormukseensa "Kiven" ja tekevät näin kihlasta vihkisormuksen. Toiset lisäävät vihkisormukseen kiven yhtä laste kohden tai 10 aviovuotta kohden. Itse taas rupesin miettimään, paljonko timantin lisääminen mahtaisi maksaa, koska haluaisin sillä tehdä vihkisormuksestani uniikimman ja enemmän itseni näköisen.

Tuskin tulen tätä ideaa toteuttamaan, mutta rupesin kuitenkin asiaa miettimään. Vihkisormukseni on melko ohut, paitsi "liitos"kohdasta, joten siihen ei välttämättä saa upotettua ja jos saa, niin vaan tähän yhteen kohtaan. Toinen mitä mietein, oli, jos upottaisikin kivan kihlasormukseen. Sormukseni istuvat hyvin yhteen, joten näin kivi voisi olla jatkumo kohlasta vihkisormukseen.

Jos timantin upottaisi kihlaan, voisi se olla mustan pisteen kohdalla

Jos sen upottaisi vihkisormukseen, voisi se olla mustan pisteen kohdalla

Onko joku ajatellut lisätä sormukseensa timanttia myöhemmässä vaiheessa? Onko jollakin tietoa siitä, paljonko moinen mahtaa maksaa (riippuu tietenkin paljon kiven koosta)

Ajattelin myös, että lisäämällä joten vihkisormukseen, saisi siihen halutessaan vähän väriä. Jos esimerkiksi haluaisi musta zirkonin tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!