tiistai 13. marraskuuta 2012

Liikuntapäiväkirja osa 3

Eilen pyörähti kolmas viikko käyntiin Sannan tekemästä treeniohjelmasta. Eilen sain Kuula1 tehtyä neljä kierrosta ilman suurempaa tuskaa ja taukoja. Jes:)! Kyllä ainakin voimaa on ruvennut tulemaan hieman lisää, jos ei muuta:) Vielä tiettyjä liikkeitä tarvii hieman treenata, että menisi tekniikan suhteen liikkeet oikein.

Vaakaan en ole uskaltanutkaan vilkaista. Itselläni ainakin on sellainen olo, että en ole laihtunut grammaakaan. Ja välillä tuntuu siltä, että on käynyt ihan päinvastoin. Jotenkin tuntuu kuitenkin hölmöltä, että olen jättänyt karkit ja herkut tosi minimiin (vain yhtenä päivänä viikossa) ja olen treenannut ohjelman mukaan lintsaamatta kertaakaan ja silti tuntuu, että muutosta ei tapahdu. Jotenkin sitä olettaa, että kun rupee liikkumaan enemmän ja jättää herkut pois, niin muutos tapahtuisi automaattisesti. Ehkä näin ei kuitenkaan ole? Tarkoitus tässä ekassa ohjelmassa olisikin vain kasvattaa peruskuntoa, mutta silti. Tarvii varmaan tuo viiminen viikko vetää oikein täysillä ja mahd.terveellisellä ruoakvaliolla, jos jotain tuloksia saisi aikaiseksi.

Seuraavan ohjelman kohdalla alan kyllä tarkkailemaan paremmin ruokavaliotani. Jätän kahvista sokerin pois (nyt olen koittanut väehntää) ja muutenkin tarkkailen annoskokoja ym. Pelkäämpä, että tässä ekan kuukauden aikana on käynyt niin, että kun tarkoituksenani oli säännöllistää ruoka-aikojani ja syödä useammin (välipalat ym.) olen ruvennut syömään enemmän kuin normaalisti? En tiedä. katsotaan sitten kuun vaihteessa, mitä se vaaka näyttää ja aloitetaan tosi toimet sitten sen mukaan. Toisaalta tälläinen alku on ollut ihan kiva, ensimmäistä kertaa en ole meinannut luovuttaa kertaakaan(?!). Ehkä nyt on sitten helpompi lisätä sellaista liikuntaa, josta kilotkin rupeavat karisemaan:) Innolla jo odotan uutta ohjelmaa:)

Tänään toivottavasti myös luvassa hieman jotain hääaiheistakin postausta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!