tiistai 20. marraskuuta 2012

Tilaus tehty!

Juuri lähti tilaus Ninkaan:) Ihastuin eilen erääseen huntuun. Meinasin ensin, että en tilaa sitä, mutta on se niin kiva, että pitäähän se livenä nähdä:)! Ainoa epäilyni sen suhteen oli se, että elokuussa sovitin pukuni kanssa tuommoista kevyempää huntua enkä pitänyt tavasta, jolla se laskeutui. Pidän enemmän "jämäkämmästä" hunnusta. Mutta Ninkalta sanottiin, että tuota huntua pystyy myös muokkaamaan "jämäkämmäksi". Ja nyt saan sitten syyn lähteä sovittamaan pukua uudestaan kun on huntu ja kengätkin ostettuna;)

Tilasin myös sukkanauhan, joka nyt onkin sitten valkoinen. Se oli niin kiva, että mietin, pitäisikö tilata kaksi, jotta voisi itse pitää toisen:D Ehkä heitämmekin jotain muuta niille sinkkumiehille;)

Tilasin myös (toivottavasti herra K nyt ei lue tätä:D) joululahjaksi K:lle kengän pohjiin tarrat. Toivon, että hän haluaisi niitä käyttää (pakottaa en tietenkään voi). Se kyllä suuresti lämmittäisi minun mieltäni (muistanko oikein, että joku muukin lukijoista oli tilannut moiset). Aina ei tarvitse vitsailla, eikä olisi pahitteeksi jos hän osoittaisi hellyyttään noin myös julkisesti:)

Kaikki alla olevast kuvat ovat Ninkan sivuilta! (paitsi puku!)

Tuleva huntuni!
Mitäs luulette, sopiiko huntu yhteen valitsemani mekon kanssa? Tarkemmat kuvat mm. googlesta "Sweetheart 5965"


Tämmöiset  tarrat ovat tilauksessa
Mielipiteitä?

Pian pitäisi taas aloittaa tuo bändin metsästys...huoh. Sen aika taitaa koittaa viikonloppuna...

2 kommenttia:

  1. Tuoko se mekko nyt on?? Ihanaa! Kaikki on kaunista! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos:)<3 tuo on se THE mekko:) Kylläkin sitten vannehameella:) Ens kerralla ku meen juhlavaan ni mennään sit yhessä, näät sit oikein livenä tuon:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!