maanantai 19. marraskuuta 2012

Viikonlopun pikapostaus:)

Hellurei!

Takana mitä ihanin viikonloppu Kaason (<3) kanssa:) Oli aivan mahtavaa päästä taas pitkästä aikaa Keski-Suomeen (se paikka vaan on vienyt mun syrämmen:))! Ja vielä ihanampaa nähdä kaaso pitkästä aikaa. Onneksi tammikuussa taas uudestaan:)

Ensin huonot uutiset pois alta. Perjantaina sain viestin, että bändimme perui:/ Basistille ei sopinutkaan tuo meidän päivä. Eli nyt on taas startattava bändin metsästys. 

Lauantaina aloitimme korttimateriaalien metsästyksen:) Ja kaaso toimi niin mallikkaasti. Mä olisin itse varmaan lähtenyt sinellistä ilman materiaaleja, niin hankalalta se tuntui, varsinkin kun itselläni ei ole yhtään silmää millekään väkerryksille:D Lauantai ilta kortti (ym. shoppailun;) jälkeen menikin korttia suunnitellessa ja kiitoskarkkirasioita miettiessä. Kortista tuli täydellinen<3 karkkirasiat minä otin kotiin suunniteltavaksi. Kortit jäi kaasolle. Sunnuntaiaamun aikana väkersimme (tai no, kaaso enemmänkin väkersi) yli kolmanneksen korteista. Eikä mennyt edes kauaa aikaa:)!

Mukaani reissulta tarttui myös NELJÄ uutta muumimukia:) (en osannut valita:D) Nyt kotoa niitä löytyy jo 14 kappaletta...

Kävin myös livenä katsomassa niitä Sepäälän kenkiä ja pakkohan ne oli ostaa. Olivat NIIIN ihanat! Ja vielä -20%! Kuva ei tee oikeutta kengille



Ja noillahan KÄVELLÄÄN alttarille! Vaikka väkisin:) Vaihdetaan sit kirkon portailla kengät;)

Tässä muutakin kuvasatoa viikonlopulta:) Yksittäistä kuvaa en kortista vielä julkaise, mutta kortti kyllä näkyy kuvassa:)

Kyllä näillä eväillä syntyy kortti kuin kortti:)

Jälkiruokaa uurastuksen jälkeen:)
Kortti koostui näistä elementeistä

Korttipohja mustaa helmiäiskartonkia, sydämen tausta valkoista helmiäiskartonkia

Hopeaa kuitusilkkiä

Lehtiköynnös

Ääriviivatarrat (myös kiitos-tarra)
(materiaalikuvat Sinellin sivuilta)

P.S Sinellissä oli kyllä mitä ihanin henkilökunta:)!


4 kommenttia:

  1. Hih, kortti näyttää ainakin pikkuisena todella hyvältä :P Ja noi kengät, sä todellakin kävelet niissä alttarille! Mä käsken!! :D

    VastaaPoista
  2. Eikös ookkin ihanat:)! Ja livenä vielä ihanammat!:) Täytynee hiukan sisäänajaa noita ensin niin sitten voin käyttää niitä:) Harmi vaan, että muutama timangi noista oli jo irronnut, et ei hirveesti viitti ennen ens kesää käyttää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, että silleen irtoilee.. Mut sisäänajo on varmasti fiksua, malttaispa sit itekkin kun ne oikeet kengät vihdoin löytyy :D

      Poista
    2. Kuulin just eräältä moriamelta, että hän oli sisäänajanut kenkänsä mm. tiskailemalla ne jalassa:D Ja mä luulen et ne pehmusteet tekee myös paljon:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!