maanantai 26. marraskuuta 2012

Morsiuspuku:)

Luulen, että on tainnut käydä niin, etten ole virallisesti vielä kertonut, mihin hääpukuun päädyin:) Pari postausta sitten kyllä puku oli eräässä kuvassa, mutta koska puku on minulle rakas ja se on mielestäni aivan ihana, omistan vielä yhden postauksen pelkästään puvulleni:)

Eli tässä olisi kuvia:) (Kuvat Googlesta etsitty)


Takaa


Minulla tulee olemaan ylläni yksivanteinen vannehame, tätä ei kuvassa


Sweetheart pääntie ja ihanat koristelut


Väri puvussa on Ivory, mutta erittäin lähellä valkoista

Mielipiteitä? Kuten jo mainitsin, tulee minulla olemaan vannehame. Mekossa on laahus, jossa kirjailuita. Väri Ivory. Istuu hyvin, ihastuin sweetheart muotoiluun ja koristeluun:)  Suurennuslasin kanssa kuvia pääsee ihailemaan Sweetheartin kotivisuilta. Lisää kuvia löytyy mm. Googlettamalla Sweetheart 5965. Eli puku Sweetheart merkiltä:)

Tarkoitus lisätä hopeat/mustat/Musta-hopeat kengät (voi olla tietty et valkoinen vie voiton). Huntu tosiaan jo ostettu, toivottavasti sopii tuon mekon kanssa:) Kirjailuita myös kyljessä. Puku ostettu Porin Juhlavasta:) Uskon,että tässä puvussa jos jossain tunnen itseni prinsessaksi:)

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kumpa pääsis jo taas kokeilemaan:) Kyllä suomalaiset häät on ihan tyhmät kun vaan yhden päivän saa ihnuuksia pitää:) Monissa maissahan on tapana juhlia useita päiviä ja vaihtaa jopa useita mekkoja:)

      Poista
  2. Oi että miten mielettömän kaunis!! :)

    VastaaPoista
  3. Wau mikä mekko, on todella kaunis. Takaatakin mekko on tosi nätin näkönen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva, kun takanakin kuviot:)Ja nyöritys on aina plussaa:)

      Poista
  4. Ihan sairaan kaunis ja sopii sulle varmasti tosi hyvin! Tässähän tulee het hääkuume itellekki vaikka pitäis olla jo hyvin vahvasti nukkumassa :D

    - jumppakamu :P

    VastaaPoista
  5. Varmasti tunnet itsesi prinsessaksi, ja uskon, että huntukin sopii!

    Mutta pakko taas vinkata, nimittäin oon kuullu vannehameesta pelkkää negatiivista tylliin verrattuna. Vanne näyttää kuvissa kivalta, mutta käytännössä on tiellä todella paljon: vaikea mennä hääautoon/istua siellä, vaikea pöytään mennessä ja siitä noustessa sekä ihmisjoukonkeskellä kulkiessa, tanssiessa sulhasen tiellä ja töröttää takaa hassusti, ja helma saattaa nousta vanteen päälle sillai että se näkyy sieltä alta. Yheltä morsiolta jopa katkesi vanne kesken kaiken. Nämä siis neljän eri tuttavan kokemuksia, ei omiani.

    VastaaPoista
  6. Mullakin kyllä huono kokemus tosta vanteesta vanhojen tansseista, kun mullakin napsahti poikki. Noissa on vaan se kurja, et en uskalla ostaa alushametta, minkäänlaista, muualta kuin tuolta liikkeestä, että varmasti on sitten oikein kokoinen ja halutun mallinen...Ja liikkeessä ei ole kuin vanteita..:/mutta tosta vois seuraavalla kokeilukerralla kysästä:) Mut tuleeko tyllin kanssa kuinka kuuma? Jos sitä on paljon...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!