torstai 15. marraskuuta 2012

Biisilistaa!

Ja jälleen kerran armon lukijat. Tarvitsen taas apuanne/mielipiteitänne. Minkälaista musiikkia häissänne tullaan soittamaan? Onko kyseessä "perinteiset" tanssihäät? Vai kuullaanko häissänne popimpaa tai rockinmpaa musiikkia? Mitä kappaleita häissänne tullaan kuulemaan?

Saimme tänään settilista "ehdotelman" bändiltä, jonka olimme ajatelleet varata. Lista jakoi vahvasti mielipiteitä ja saimme ensimmäisen hääaiheisen kinan aikaiseksi heti aamutuimaan:D Itse olin sitä mieltä, että en hyväksy listalta juuri mitään kappaleita. Liikaa perinteisiä hääbiisejä (valssia ym.), liian vanhoja biisejä ja omilta "inhokki" artisteilta. Juuri mikään biisi ei sytyttänyt. Puoliso oli sitä mieltä, että lista oli ihan hyvä. Että se oli juuri sellainen kun hän oli kuvitellutkin, että häissä settilista olisi. Perinteinen. PERINTEINEN? Tämä sana ei kyllä hirveästi meitä kuvaile. Kysyinkin, että oliko lista sellainen, että hän oli siitä innoissaan? Sellainen, jonka hän itse häihin valitsisi? Vai sellainen kuin hän kuvitteli sen "kuuluvan" olla? Vastaus: Sellainen kuin sen "kuuluu" olla. Eikö kappaleiden "kuulu" olla sellaisia, joista tulee ilmi parin tyyli ja musiikkimaku? Sellaisia biisejä/artisteja, joista pari tykkää?

Itse kaipaisin alkuun hempeitä rakkauslauluja, toiseen settiin rokahtavampaa ja lopuksi jotain "joraus"biisejä, joilla saadaan porukka jammailemaan tanssilattialle:) Täytynee sittenkin ottaa veljeni heittämään lyhyt DJ keikka häiden loppuun:)

Nyt minua kiinnostaisikin kuulla, millaista musiikkia teille on tulossa? Minkä tyylistä? Mitä biisejä? Uutta vai vanhaa? Teidän näköistä vai perinteistä?

Mm. nämä biisit vilahtivat listalla. Nämä ovat niitä biisejä, joita en haluaisi omissa häissäni kuulla:

Käymme yhdessä ain
Haaveissa vainko oot mun
Mä putoan
Peggy
Hyvää yötä ja huomenta
Levoton tuhkimo (EI DINGOA!)
Vuonna 85

8 kommenttia:

  1. Meillä oli kiva lista, semmoista Suomirockin rämpsettä. Valsseja oli kaksi, jotka äidin mies soitti haitarilla. Loput olivat sitten sellaista "meidän musiikkia". Kannattaa ettiä sellanen bändi, jonka musa on just sellasta, kun te molemmat haluatte häihin!

    VastaaPoista
  2. Mitäs biisejä teidän häissä soitettiin?

    VastaaPoista
  3. http://tiarajahuntu.blogspot.fi/search/label/musiikki tuolta löytyy meidän alustavaa musiikkilistaa ruokailun ja kahvittelun ajaksi :) illemmalla molempien mielimusaa (myös jorausbiisejä!) + jotain klassikkoja joka ikäluokan makuun :)

    VastaaPoista
  4. Mä mietin kanssa minkälaista musiikkia me häihin halutaan. Bändi, dj vai ihan koneelta spotify ja kajareihin kiinni? Eikä mulla ole hajuakaan mikä olisi hyvä vaihtoehto saati sitten sopivaa musiikkia. Mutta omankuuloista musiikkia mun mielestä ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tulee bändi. Sit varmaan ruokailun ajaks ja tyhjiin väleihin levy/spotify ja sit varmaan loppuun lyhyt dj setti mun veljeltä:) Kaikki pitää saada:D

      Poista
  5. Meillehän ei tuu bändiä. Häätanssin laulaa kaveri, ja eräs tuttu lupaili tulla laulaan "humppaa" yhen setin verran, jos ei vain oo armeijassa kiinni sillon. Mut pääasias musiikki tulee äänentoistovehkeillä koneen kautta, ja tulee soimaan bilemusaa.. ysäriä, suomirockia, rokkia ja jotain hitaita tietenkin väliin sekä jotain ens kesän suurimpia hittejä :D

    VastaaPoista
  6. Mäkin rupesin vakavissani harkitsemaan tuota "levyltä" soittoa, mut sit tarvis kuitenkin vuokrata hyvät äänentoisto vehkeet, mitkä ei nekään oo kovin halpoja:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meil on onneks juhlapaikalla äänentoistovehkeet jo valmiina :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!