tiistai 6. marraskuuta 2012

Täpinöitä:)

Olen ihan täpinöissäni:)! Noin 8 kuukautta ennen H-hetkeä. VAIN 8kuukautta:) Se ei ole kovin paljoa:) Onneksi ainakin suunnittelutasolla asiat ovat hyvin mallillaan:) Ensi kuussa ajattelin istuttaa puolisoni alas ja vielä kerran kysyä häneltä, missä asioissa hän haluaa olla mukana enemmän ja missä vähemmän:)

Täpinöinti johtuu kuitenkin siitä, että eilen varattiin kampaaja:) Ja vaikka se ei mennytkään/tule menemään ihan niin kuin toivoisin (ei siitä sen enempää:)), niin tämä sai mielikuvitukseni laukkaamaan hääpäivässä ja näin oli täpinä valmis:) Näin taas mukavia hääunia viime yönä (Apua, koska ne painajaiset iskee:D?).

Tervetuloa mieleni syövereihin:) Rupesin eilen miettimään sitä ihanaa aamua, kun tämä H-hetki on käsillä. Juttelin eilen kaasoni kanssa ja puhuimme mm. sen aamun stressistä ja jännityksestä ja unen vähyydestä:) Mietin myös konkreettisesti sen aamun kulkua. Kun herään aamusti, meikkailen kaason kanssa. Lähdemme kampaajalle, jossa ainakin kuvitelmissani oli mitä ihanin vastaanotto. Minua jännittää ihan kamalasti, mutta onneksi kampaaja ja kaaso helpottavat jännitystäni:) Kampaus on valmis, meikki on valmis ja sitten lähdetään laittamaan pukua päälle (missä tämä tapahtuu, en kyllä yhtään tiedä. Olin hieman toivonut, että tämä tapahtuisi morsiusliikkeessä, jossa puku on, sillä siellä on ihana valaistus ja isot tilat ja aivan mahtava henkilökunta, jolta saisi varmaan vielä viime hetken vinkkejä:)). 

Sitten kipuamme kaasoni kanssa autoon ja matkaamme kirkolle. Ah:) Nämä kirjoitukset eivät tietenkään anna täydellistä oikeutta mielikuvilleni, mutta mukavat ne olivat:) Ihanaa kun on tämmönen fiilis jo 8kk ennen häitä:) Toivottavasti tämä fiilis kantaa loppuun asti:)

Ihan hirveästi tekis mieli päästä sovittelemaan taas pukua:) Mutta ehkä odotan, että ostan ne kegät ensin jostakin. On sitten hyvä syy mennä sovittelemaan:) Ja kyllä melko pian saakin varata taas aikaa, puhe oli, että noin 6kk ennen olisi hyvä mennä katselemaan mm. pukuun sopivaa huntua ym (tämä oli myyjän mielestä hyvä idea todennäköisesti siksi, että hän selvästi huomasi, että en malta pysyä puvustani erossa:D).

Tarttee saada kaaso vaan tulemaan meille päin, voidaan sitten yhdessä lähteä sovittelemaan:)

Hirveästi liikkuu päässä muutenkin asioita ja ideoita häihin liittyen:) Kimpun lopullista ulkomuotoa voisi jo miettiä, kampauksen tyylin voisi lyödä lukkoon, paikakkortteja voisi jo miettiä jnejne:) Onhan tässä vaikka mitä:) Ensi viikolla tarkoitus lähteä kaason kanssa kutsukortti ostoksille ja joulukuussa menen tutun avustuksella meikki ostoksille häitä varten:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!