tiistai 13. marraskuuta 2012

Hääauto

Aloittakaamme tämä kirjoitus kertomalla, että enää on tasan 8 kuukautta THE päivään:) Hih!

Kuten otsikosta näkee, seuraava teksti käsittelee hääautoa.Milläs te olette ajatelleet siirtyä kirkolle? Entäs kirkolta juhlapaikalle? Meillä siirtymä kirkon ja juhlapaikan välillä on niin lyhyt, että melkein voisi valita hääsaattueen, jossa kaikki kävelisivät yhdessä tuon välin:) Mutta koska on kyse kuitenkin minun osaltani prinsessapäivästä ja meidän osaltamme Once in a lifetime tyylisestä tilanteesta, tulee minun mielestäni paikalle saapua näyttävästi:) Koska sitä muuten saa mahdollisuuden kulkea esim. limusiinilla? Ei ainakaan vielä ole tullut eteen sellaista mahdollisuutta:)

En oikeastaan edes tiedä, mikä on käytäntö näiden kulkuvälineiden kanssa. Sen luulen tietäväni, että morsiuspari poistuu kirkolta juhlapaikalle yhteisessä ajoneuvossa. Mutta mitenkäs kotikaupungista kirkolle? Olettekos miettineet, kuinka toimitte omalla kohdallanne:)?

Koska välimatka kirkon ja juhlapaikan välillä on todella lyhyt, tuntuu jotenkin turhalta maksaa keskimäärin (perustuu omiin tiedusteluihin) 200e noin 5min ajomatkasta. Siksi ajattelimmekin, että jos limusiinen hankimme, tulisi jomman kumman tulla "kotoa" kirkolle limusiinin kyydissä. Aloitushinto kun tuntuu olevan joka tapauksessa sama. Mutta entäs sitten, kun molemmat haluavat matkustaa limusiinilla;P?  Toinen mitä mietimme, oli, että limusiini kuljettaisi meidät juhlapaikalta yöpymispaikkaan (ja missäköhän sekin on?). Näin rahoille saisi enemmän vastinetta:)

Olemme tosiaan (aiemmin kirjoitettu) miettineet, että hääautona toimisi isäni auto ja kakkosautona oma auto. Molemmat nyt kuitenkin ovat ihan ok autoja:) Mutta entä jos morsian TAHTOO sen limusiinin?! (tämähän nyt kuitenkin olisi hyvä paikka nipistää budjetista!). Entä jos saammekin jostain vuokrattua hevoskärryt? Hääthän ovat kuitenkin käytännössä maalla:) Se olisi kiva:)

Millaisia autoja teille on tulossa?

(Kuvat Googlesta)


Kelpaisi!
Entäs, millaisia koristuksia teille on tulossa? Tuleeko kyltin lisäksi muuta? Mitä kyltissä lukee?

Itse pidän mm. näistä (huumorilla;)):

Avioliiton alkumetrit
Avo-osastolta avio-osastolle
Ei palautusoikeutta t: Iskä
Elinkautisvankikuljetus
Erottamattomat
Ever Ours
Koeajettu, renkaat vaihdettu, vaihto-oikeus päättynyt
Koeajo suoritettu - renkaat vaihdettu
Onnea matkaan - teillekin!
Ja mun tämän hetken lempparit:
Varoituskolmioon teksti:

Tartuntavaara: Naimatautia!
tai
Varo naimatautisia!

Ja ykkösenä seuraava idea:

Tiia & Kimmo menivät naimisiin! Onnittele heitä tekstarilla! 041- 041041041 (halpa Prepaid liittymä hääpäiväksi, SIM-kortti annetaan hääparille, numero jaetaan myös häävieraille kirkosta poistuttaessa) Voisi toimia eräänlaisena vieraskirjana:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!