sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikonlopun kooste

EIlen esittelin puolisolleni noita kiitolahjaideoita ja pöytä koristelua. Mustahiekkainen asetelma sai 100% hyväksynnän, kiitoslahjaa pitää vielä vähän fiksailla ja valkoista hiekka-asetelmaa (ei muuten kyseessä ollut hiekka soveltunut yhtään tuohon tarkoitukseen). Liina-asetelmasta 100% hyväksynnän sai se, missä oli 3 timanttia, kaksi kirkasta ja yksi musta.

Kävimme tänään kaupungilla ja näytin K:lle jo kauan ihailleeni rannekorun. Hän sanoi heti, että osta pois:) Ostin sitten samaan sarjaan myös korvikset, koska mielestäni kaulakoru samaan settiin olisi ollut liikaa. Kun kotona koitin koruja, totesin, että eihän olisi ollut, mutta tämän päivän budjettiin kylläkin. Luotan kuitenkin siihen, että mikäli samanlaista korua ei myöhemmin ole myynnissä, löydän jonkun settiin sopivan korun jostakin:) Jätin myös erittäin painokkaan vinkin K:lle, että kyseisen kaulakorun saa ostaa minulle joululahjaksi:)

Kuvat koruista tässä:)

ei ehkä paras mahdollinen kuva:/
Kävin myös kaupungilta ostamassa päivän meikkikokeilun innoittama uusia siveltimiä. Tänään kokeilin alla olevaa meikkiä ja luulen, että löysin sävyni:)


Kaupungilla törmäsi mitä ihanampiin kenkiin, eikä olisi edes olleet kovin kalliit, mutta korujen jälkeen ei kyllä ollut tähän hätään varaa ostaa noita kenkiä. Huomasin kuitenkin, että Zalando myy samoja kenkiä (olis vielä ilmainen kotiinkuljetu ja palautus;)) niin ajattelin, että voisin kokeilla kotona noita kenkiä ja jos sitten ne ovat jalassakin ihanat, ostaisin ne. MIetin, kuitenkin, olisivatko ne hieman liikaa? Mutta ihanat ne olivat ja jälkikäyttö oloso taattu:)

Tämä kuva ei ole kovin hyvä, mutta tämän linkin kautta pääset suoraan Zalandon sivuille katsomaan noita ihanuuksia, löytyy myös mustana ja kultaisena;) Hmm, tarttis varmaan tilata sovitukseen;P

Ja sitten vielä suosittelen erästä sivustoa. Ensi kesän häämatkoja suunnitteleville www.mtv3.fi/lomahaku  on mielestäni melkoisenkin hyvä sivusto! Kannattaa käydä tutustumassa:)

Tässä vielä jostain kumman syystä eräs viikonlopun kampaushässäkkä. Joukossa something blue:)



Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa ihanat lukijat:)

p.s Nyt on ensimmäinen treeniviikko takana. Vaikkat oista kuulaohjelmaa piti hieman muokata ja toista en täysin vielä osaa, on fiilis hyvä kun viikko on takana. Herkuistakin (makeista varsinkin)olen pysynyt hyvin erossa:) Mehuakaan ei ole tullut lipitettyä koko viikon aikana:) Jei! Ensi viikolla kiristetään tahtia ja noustaa ylöspäin:)!

3 kommenttia:

  1. Kyselit niistä kengistä! Ne on täältä:

    http://www.lightinthebox.com/c/wedding-shoes_2664?currency=EUR&litb_from=paid_adwords_display&gclid=CICnv4S8trMCFU97cAod4HkAeA


    Tuol on kaikkia muitakin ihanuuksia:)

    VastaaPoista
  2. Voi korut on aivan ihanat! BLING :D ♥
    Ja kengät ja kampauski näyttää hyvältä, meikin sävytki on mun mieleen :P

    VastaaPoista
  3. Kiitos K! On kyllä Bling, I love:)! Kaulakorun kun kans vie sais:) Mäkin tykkäsin noista sävyistä ja toivoinkin, et sä kommentoit:) Ku tuli kuvatessa mieleen et toi on aika tumma, mut ei ihan musta, eli just ehkä sunkin mieleen:) Toi kampaus oli nyt vaan tommonen väkerrys ihan kotioloihin:Den tie kui kuvan laitoin tänne:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!