torstai 8. marraskuuta 2012

Bändi! ja muita ratkaisuja

Hahaa! Meillä on bändi:) Bändi ei kyllä itse vielä tiedä sitä;) Tai siis puhetta oli jo ja tarjous saatiin jne. Haluamme bändin, mutta jotta emme vaikuttaisi liian innokkailta, päätimme, että odotamme ensin heidän lupaamansa settilistat ja varaamme heidät virallisesti vasta sen jälkeen:)

Meillä tuntuu nämä isoimmat kuviot menevän liian helposti, että välillä oikein pelottaa, että mikä menee pieleen. Ei häiden suunnittelu voi olla näin yksinkertaista! Vai voiko?

Juhlapaikan löysin googlen kautta. Olimme jo lähes päättäneet ottaa paikan kun lähdimme sitä katsomaan ja kun pääsimme perille, teimme päätöksemme jo ennen kuin astuimme sisään. Juhlapaikka löytyi alle vuorokaudessa (alustava varauskin tehtiin samassa ajassa.) Ja kuinka sitten sattuikaan, että juhlapaikan vierestä löytyi ensimmäinen kirkko koko seudulla, joka tosissaan sykähdytti. Easy!

Vieraslistan tekeminen oli tietty tosi helppoa. Kun kutsumme kaikki ketkä haluamme:D Sen ruokabudjetin kokoon saaminen ei ehkä sitten olekkaan ihan yhtä helppoa.

Auto "ongelma" on jo ratkaistu. Tai meillä on kaksi varmaa vaihtoehtoa. Panosta ja pihistä. Joko vuokraamme limusiinin hintaan 150-200e tai sitten otamme lainaan isäni auton, joka mielestäni sopii oikein hyvin hääautoksi, koska kirkolta juhlapaikalle on matkaa ehkä noin 800m.



Tämmöinen auto lainataan, jos emme päädy limusiiniin

Olishan limusiini tosi kiva valinta, mutta osittain koemme sen hiukan turhaksi, kun matkaakin on kovin vähän. Ja hääauto on kuitenkin hyvä kohta säästää hieman rahaa:) Vielä emme ole ratkaissut sitä, että millaisilla kyydeillä ja kokoonpanoilla siirrymme kotikaupungista kirkolle. Toinen saattaa kulkea meidän autolla.



Hyvässä blogikirjoituksessa on aina kuvia, eikö?

Morsiuspuku ja vihkisormuskin on ostettu ja löytyivät nekin erittäin helposti ja pienellä vaivalla. Värit on toki myös valittu. Menu on valmis. Kampauksen ja kimpun suuntakin on jo tiedossa.

Mielestäni meillä on asiat erittäin hyvällä mallilla. Kaikki isot valinnat on jo tehty:) Meillä on tuntunut olevan aina samanlainen tyyli toimia. Kun muutimme keski-suomeen, ihastuimme ensimmäiseen asuntoon, jonka meille löysin. Päätös tehtiin noin 15minuutissa. Sama oli kun muutimme takaisin Poriin. Olen löytänyt myös meidän molemmat autot. Vaikka molempia lähdettiin "vain katsomaan" oli päätös jo teoriassa tehty. Sama koskee myös koiramme ostamista:) Vaikka tämä on "tapamme" toimia, tuntuu mielestäni silti oudolta se, kuinka kivuttomasti nämä asiat luonnistuvat. Hyvä vaan, nyt minulle jää taas enemmän aikaa miettiä ja kokeilla erilaisia pieniä yksityiskohtia;)

Mutta takaisin tohon bändiin. Kuten kuvaajakin, myös bändin jäsenistä 2/3 on entuudestaan tuttuja. Puolituttuja. Solisti on entinen työkaverini. Lupasivat jopa ottaa mukaan laulamaan "palkkaamani" nuoren neidon Keski-Suomesta. Solisti kertoi, että tapana on ollut vetää kolme settiä. Ensimmäinen valssia ym. toinen ja kolmas sitten poppia ja rokkia. Setin pituus noin 45min, viimeinen on kuulemma venähtänyt:) Aikaisempien keikkojen settilistat saadaan vielä tällä viikolla. Toki mekin saamme ehdottaa biisejä ja settien "luonne" tietty määräytyy meidän mukaamme. Hintaa kolmelle setille tulee 650e. Ei mielestäni paha:) Rokahtava ja popahtava musiikki sopii häihimme loistavasti, tuosta valssiosuudesta varmaan karsimme perinteisiä biisejä hieman, sillä luvassa ei ole tanssihäät...

Taas on yksi asia poistettu to do listalta:)


2 kommenttia:

  1. Mistä ootte sitä limusiinia kysyny? En tiedä onko hinnoissa eroja, mutta jos ette oo kysyny täältä niin täältäkin saa vuokrattua: https://www.facebook.com/designrosendahl

    Firmalla on myös sivut, jotka ei ole fesessä, mutta siellä ei ole kuvaa autosta, niin siksi tämä linkki. :)

    VastaaPoista
  2. kuulostaa kyllä hyvältä, toivotaan että jatkossakaan ei tuu vastoinkäymisiä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!