perjantai 9. elokuuta 2013

Hääpäivän ohjelma osa 1,5 (morsiamelta sulhaselle)

Ennen osaa 2 en malta olla julkaisematta morsiamen ohjelmanumeroa sulhaselle. Tämän toteutti pikkusiskoni. Pyysin häntä kirjoittamaan puheen morsiamelta sulhaselle. Puhe oli adjektiivi puhe, jonka minä näin vasta lukuhetkellä. Siskoni kirjoitti puheen ja pyysi minulta x määrän adjektiiveja, joilla hän sitten (järjestyksessä) täytti tuon puheen. Olin yllättynyt kuinka hyvän puheen vasta 13v siskoni onnistui kirjoittamaan:) Tässä se tulee. Voin muuten sanoa, että oma pokka ei pitänyt ja ohjelmanumero oli tykätty:) (alleviivatut ovat antamani adjektiivit)

Iloinen Kimmoni

Vihdoin karvainen hääpäivämme on koittanut. Et voi uskoa miten mahtava olen. Muistatko ensi tapaamisemme sinä tiettynä likaisena päivänä? Sinä näytit niin miehekkäältä. Ja kun katsoit kohti minua, tunsin sydämessäni jännittyineitä tunteita. Siitä alkoi ystävyytemme, joka vähitellen muuttui hämmästyneeksi rakkaudeksi. Joskus harvoin meillä on ollut lihaksikkaita erimielisyyksiä, mutta yleensä suhteemme on ollut pelkkiä tyttömäisiä onnen hetkiä. 

Tämä päivä on omistettu meille. Sinä näytät niin tavattoman ahkeralta ja minä taas haisevalta. 

Kitisevät vanhempamme, lapselliset sukulaiset ja kypsät ystävämme ovat juhlimassa tätä kevyttä hääpäivää. Kimmo, haluan jakaa kanssasi koko omituisen tulevaisuuden ja kaiken mitä se tuo tullessaan. Lupaan rakastaa sinua koko uskomattomasta sydämestäni, nyt ja aina. 

Sydämellä: Teräksinen Tiiasi.

(ok, ehkä puhe oli hauskempi tuossa hetkessä kun morsiamen pokka ei pitänyt tätä luettaessa:D)

Itselleni parhaiten mieleen jäi : " Kitisevät vanhempamme, lapselliset sukulaiset ja kypsät ystävämme ovat juhlimassa tätä kevyttä hääpäivää."


2 kommenttia:

  1. Ollessani kaasona kälylleni, teimme tämän samaisen puheen, tosin hieman muunneltuna :) Tämä on aina hauska!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!