maanantai 19. elokuuta 2013

Häidemme musiikista

Tänään on aika lähteä alkuviikoksi kaasona toimineen ystävän luokse Keski-Suomeen, mutta sitä ennen pikapostaus häidemme musiikista ja etenkin niistä tärkeimmistä kappaliesta, kirkkolaulusta ja häävalssista.

Meidän häissdämme siis esiintyi Duo, johon olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Ei jäänyt yhtään harmittamaan, että 3 bändiä (kalliimpaa sellaista)perui, niin hyvin nämä pojat vetivät. Ja ihan laidasta laitaan:) Yrittivät jopa pyynnöstä soittaa Paranoidin:)

Häissämme soitettiin taustamusiikki spotifylistalta, jonka minä ja K olimme etukäteen kasanneet. Hempeitä hääkappaleita ja letkeämpää musiikkia kun vierat salissa odottlivat kun meitä onniteltiin ja sitten oli tarkoitus ruokailujen taustalla soittaa "Meidän" biisejämme ja sitten nostattaa kohti bändiä. DJ:nä toimiva veljeni kuitenkin ehdotti, jos ruokailun ajan soitettaisiinkin "jazz" tyylisiä biisejä tunnetuista pop ja rock kappaleista ja tähän listaa päädyimme sitten ex-tempore hääaamusti. Sellainen "hissimusiikki" toimi ruokailujen taustalla erittän hyvin, suosittelen:)

Olimme myös valinneet erilaisiin ohjelmanumeroihin musiikkia, mikä mielestäi toimi myös erittäin hyvin. MM. Nickelbackin- This means war soi taustalla kun kisasimme kaulunkisassa (tästä tulossa vielä lisää). Ja jo aiemmin mainitsemani ALl the single ladies soi taustalla kun heitin morsiuskimpun. Suosittelen lämpimästi suunnittelemaan musiikit myös ohjelma numeroiden taustalle:)

Kuten jo sanoin, bändiin olin enemmän kuin tyytyväinen. Ainoa pieni - oli se, että etukäteen heitä "varoitin" siitä, että häistämme ei löydy ns. tanssijoita eli heitä jotka haluaisivat tanssia perinteistä valssia tms. Ja oikeassa olin. Häävalssimme aloitti ensimmäisen setin, johon olin pyytänyt noin 4 tanssittavaa biisiä ja siitä eteenpäin sitten jo "joraus" musiikkia". Pojat kuitenkin vetivät  2 ensimmäistä settiä tanssimusiikkia ja molemmat setit jäivät hieman vajaiksi, kun porukka lähti ulos vilvottelemaan eikä tanssijoita ollut. 2 viimeistä settiä olivat kuitenkin aiva huikeat! Hyvää, nykyaikaista jorausmusaa ja aivan loistava suoritus Duolta. POjat siis soittivat virallisesti 4x45min hintaan 600e. Joten jos haluattu hyvän kokoonpanon ja vaikka tilanpuutteen vuoksi duon, voin suositella Duo Menoxin poikia!

Tässä loppuun vielä videot niistä tärkeimmistä biiseistä eli kirkkolaulusta ja valssista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!