torstai 29. elokuuta 2013

Oh what a summer!

Nyt kun syyskuu lähestyy hirmuista vauhtia, voidaan kai sanoa kesän olevan ohi. Kovasti hääpostauksiakaan ei ole enää luvassa, lähes kaikki päivän tärkeimmät kohdat onkin jo esitelty. Kaipaattekos te vielä jotain erityistä postausta:)? Nyt olisi hyvä kohta heitellä ideoita:)

On kyllä ollut aikamoinen kesä. Paljon on ehtinyt tapahtua ja jo melko innoissani odotan mitä se ensimmäinen syksy vaimona tuo tullessaan:) Viime kevät ja syksy olivat töissä erittäin rankkoja ja työpaikan vaihdos on varmasti mitä loistavin valinta. Huomenna olen vielä virallisesti kesälomalla, vaikka vietänkin siitä päivästä 5h uudessa työssäni. 

Tämä kesä ja kulunut vuosi ovat tuoneet tullessaan hyvin paljon. Olen jopa täysin missannut blogini vuosipäivän joka näytti olleen 26.7:) Suurkiitos kaikille ihanille jotka olette lukeneet ja tukeneet matkaani/matkaamme kohti aviolitoon satamaa. Ja kiitos kommenteista ja ideoistanne, ilman niitä päivämme olisi varmasti ollut hyvin erilainen. 

Kaikki te hääblogin kirjoittajat, oletteko jo miettineet mikä tulee olemaan bloginne kohtalo nyt kun häät ovat ohi? Jatkatteko vielä vai aloitatteko kenties uuden blogin? Mitä mieltä olette siitä, mitä tälle blogille pitäisi tapahtua? Kaipaako joku jatkoa arjestamme avioparina? Metsämies ja kaupunkilaistyttö yhdessä kohti tulevaa:) 

Mutta nyt takaisin menneeseen kesään ja vuoteen. Kesä on tuonut mukanaan valtavasti. Välini ystäviini ovat vahvistuneet entisestään kuten myös suhde aviomieheeni. Etenkin rankka kevät(osaltani) toi meitä entistä lähemmäs toisiaan ja sain lisää vahvistusta sille, että voimme jakaa yhdessä kaiken. 

Nyt olemme aviossa, meillä on oma asunto (joka muuten on maaaaailman ihanin<3) ja muutenkin uudet tuulet puhaltavat. Aloitan tosiaan uuden työ ja toivon voivani jättää taakseni kaiken sen huonon ja ahdistavan ja toivon saavani aloittaa jälleen uudelta pohjalta. Olemme tällä hetkellä valtavan onnellisia. Tässä ja nyt. Ja koirammekin selvästi on innoissaan uudesta kodista, joka kerta kun pääsee valtavaan pihaamme juoksemaan, sekoaa hän vapaudesta täysin:D

Kävin tutustumassa maanantaina uuteen työpaikkaani, joka siis on oma entinen yläkouluni ja oli niin lämmin vastaanotto:)! Kaikki tunnistivat minut vielä ja kun saivat tietää mitä siellä teen, olivat he erittäin innoissaan:) Onnekseni en ole ollut opettajien painajainen yläkouluiässä:)

En edes osaa jäsentää näitä ajatuksia järkevästi. Niin paljon on tapahtunut ja muuttunut,  mutta silti ei kuitenkaan. Vauvakuumetta meillä ei vielä ole, vaikka sitä monet kyselevät. Haluamme vielä nauttia elämästämme näin ennen kuin on perheenlisäyksen aika mikäli jälkikasvua edes siunaantuu.

Saimme myös kesän aikana myös kokea ensimmäisen yhteisen ulkomaanmatkamme joka oli hieno kokemus:) Uusia matkoja on luvassa ainakin puheentasolla. Haaveilemme Roomanmatkasta ensimmäisenä hääpäivänä (pitkä viikonloppu) sekä kun 10vuotta tulee suhteessamme täyteen lähdemme toivottavasti Pariisiin (lempikaupunkini). Hienoa, että sain K:n tajuamaan, että ei matkustaminen ole kovin kamalaa:)

En ole muuten muistanut kertoa, kun rupesin saamaan noita uusia dokumentteja kuten ajokortin olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Nimittäin en ole juurikaan pitänyt toisesta nimestäni. Siinä ei ole mitään huonoa, ei ole vaan minua sytyttänyt. Nyt pankkikortteihin ei kuitenkaan mahtunut koko toinen nimeni vaan Kaarinasta on tullut Kaarin:) Hih, kiva, vähän niin kuin vaihtui toi toinenkin nimi samalla:) Sukunimen käyttö on ollut melko hankalaa, enää ei pysty esittelemään itseään "sukunimi etunimi tässä hei":) Mutta kyllä se sieltä tulee:)

Suosittelen kyllä blogin kirjoittamista kaikille morsiamille. Mielenkiintoista kahlata noita alkupään tekstejä näin jälkikäteen:) Ja edelleen jatkan muiden blogien seuraamista aktiivisesti:)

MIkäli teillä on kiinnostusta sille, että jatkan blogiani, niin ehdotelkaapas mistä haluaisitte kuulla? Luvassa saattaisi olla mm. koiran kanssa harrastelusta, metsämiehen vaimona elämisestä, uudesta työstä, asumisesta omakotitalossa, mökkiremontista, mahdollisista matkoista, vuosipäivistä jne.

Muuta ei voi sanoa kuin Oh, what a summer:) Ja olla tyytyväinen siihen mitä se toi tullessaan ja odottaa innolla mitä syksy tuo tullessaan:)

4 kommenttia:

  1. Mullakin tulee olemaan tuo puhelimessa esittely vaikeaa, nykyään kun esittelen itseni " sukunimi etunimi tässä hei" niin uuden sukunimeni kanssa joudun sanomaan kai jotenkin " etunimi sukunimi hei " apuaaaaa, onneks kaikkeen tottuu aikanaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niiiin ja jatka ihmeessä blogin pitämistä ihan normaalista arjestanne, elämästänne jne. !! täältä tulee ainakin yksi lukija ;)

      Poista
    2. Tänään olin ekaa päivää uudessa työpaikassa. Ekalle joka kätteli mut esittelin itteni vanhalla sukunimellä ja kun esittelin itteni niin piti aloittaa "eli mun nimi on etunimi sukunimi" kun normaalisti olisin sukunimi etunimi on siis nimeni ja...:D Kiitos äänestä blogin jatkamisen puolesta:)

      Poista
  2. Minäkin lukisin mielelläni kuulumisia, mutta toisaalta, jos et kirjoita tänne niin tulisi varmaan soiteltua sitten kumminkin tai vaihdettua kuulumiset muuten. :) Eli ei sinänsä väliä, vaikka tämän lukemisesta onkin jo aikalailla tullut tapa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!