torstai 29. elokuuta 2013

Loppuloman suunnitelmat

Tosiaan tässä vietellään viimeisiä lomapäiviä ennen uuden työn aloittamista.
Kärsin eilen 12h kestäneestä migreenikohtauksesta ja tänään on ollut veto ihan pois. +aloitin munuaissairauteeni uuden lääkken joka ottaa vetoa pois entisestään. 

Tänään on kuitenkin tarkoitukseni latautua huomiseen "työpäivään". Luvassa ensin ruokailu kullan kanssa. Possupihviä, herkkusienikastiketta sekä perunapalloja. Sitten käymme yhdessä koiruuden kanssa tutustumassa lähellä sijaitsevaan lenkkeily/luontopolkuun "Paratiisilehtoon", jonka jälkeen koulutukseni Star Warsien suhteen jatkuu, eli ilta menee saunoessa ja leffan merkeissä. Muuton tienoilla K:lle selvisi etten ole ikinä nähnyt yhtään Star Wars elokuvaa ja hän päätti että tähän on tultava muutos. Hyvä päätös sinänsä, K piti tätä niin tärkeänä, että minä vältyin Ikea kalusteiden kasaamiselta.

Huomenna töiden jälkeen luvassa mm. Ässät Roast! veljeni ja hänen avopuolisonsa kanssa. Lauantaina lähden shoppailemaan uusia syysvaatteita ja sitten vielä (varmaankin) viimeistä kertaa mökille ennen ensi kevättä. Sunnuntaina vielä ravintolaillallinen Eiköhän näiden valmistelujen jälkeen olla valmiita tulevaan syksyyn:) 

Tuparit ovat 14.9, jolloin saamme mm. kaason ja bestmanin meille kylään ja nautime paljun lämmöstä:) Tarkoituksena myös siihen mennessä kartoittaa miten kaason kanssa käytämme saamamme 150e Matkavekan lahjakortin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!