tiistai 27. elokuuta 2013

Häät osa Ruokailu ja koristelu

Heippa jälleen. ! Tänään olen päättänyt tehdä postauksen ruokailusta ja koristelusta. Valitettavasti buffetpöydästä ei ole yhtään kuvaa (eli jos jollakin on, niin laittakeepa tulemaan), joten ruokailun osalta on luvassa pelkkää tekstiä. Koristeista sitten myös ihan kuvaa:)

Alku ja pääruoka tarjoiltiin häissämme yhtä aikaa ja jälkiruoka sitten erikseen. Näin saatiin pitopalvelun mielestä ruokailu sujumaan jouhevammin ja se piti kyllä paikkaansa. Ruokailu järjestettiin tosiaan juhlapaikan pitopalvelun kautta. Lisätietoa juhlapaikasta ja pitopalvelusta täältä. Kaikki sujui pitopalvelun puolesta erittäin mallikkaasti ja ruoka oli ainakin meidän mielestä erittäin maukasta.

Alkupalat olivat saaneet hieman vivahteita tapaksista. Näitä oli mm. oliivit, ilmakuivattukinkku salaatissa ja chorizo makkara.

Menumme näytti kokonaisuudessaan tältä:

Yrtti- ja valkosipulimarinoidut oliivit
Ceasarsalaattia ja ilmakuivattuakinkkua
Tomaatti-mozzarellasalaatti ja pestoöljy
Savukinkkupastasalaatti
Graavilohta
Kotijuustoa
Chorizomakkaraa

Halstrattua lohta (mun lemppari)
Haudutettua possua
Sinappikastiketta
Kermainen perunajuuresgratiini
Keitetyt perunat

Jälkkäriksi kakkua ja erilaisia karkkeja sekä kaurakeksejä




Kaikki karkkit eivät näy kuvassa
Koristelussa käytettiin väreinä siis mustaa, valkoista ja hieman vaaleanvihreää. Tämä vihreä näkyi pöytien pienissä timanteissa, sekä joka toisessa pöydässä oli koristeena vihreä neilikka, joka toisessa valkoinen. Myös muutamia ilmapalloja oli ripustettu seinille.

Morsiusparin pöytä

Näitä jaettiin kirkossa


Eteinen koristeltiin mm. valokuvin

Kakkukoriste


Pihaa koristi heinäseipäät

Ilmapalloja seinillä









2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!