maanantai 24. syyskuuta 2012

Yllätys!

Niin, yllätys on yllätys. En siis vielä tiedä mitä se on. Puolisoni rupesi jo viime viikolla kiusoittelemaan minua sillä, että hänellä on minulle joku yllätys. Hmm...Tietenkin olen nyt kuumeisesti miettinyt mikä se voisi olla ja huonolla tuurilla olen jo pilannut tämän yllätyksen itseltäni. Arvailulla siis. Nimittäin jos joku arvaukseni on osunut oikeaan, ei se yllätä minua enää yhtä vahvasti. Voi, kumpa en olisi osunut oikeaan. Pakko kertoa, että useimmiten olen osunut näiden yllätysten suhteen oikeaan:) No, mutta eilen sain kuulla, että yllätyksen paljastus on tänään. Jei:) Katsotaan mitä tuleman pitää. Olen erittäin yläättynyt jo siitä, että isäntä on onnistunut pitämään tämän salaisuuden itselleen, kuten hän itsekin sanoi, on tämä ensimmäinen kerta kun hän siinä onnistuu:D

Mutta koska olen jo itsekseni pohtinut yllätyksen sisältöä, aioin kertoa teille muutaman ajatuksen siitä, mikä tämä yllätys voisi olla.

Olen halunnut mm. erästä CD jo pitkään, mutta en ole löytänyt sitä mistään liikkeestä. CDON.fi osoitteesta se kuitenkin löytyisi. Puolison piti tämä levy tuoda laivalta, mutta ei kuulemma löytynyt. Tämä levy on siis yksi potentiaalinen vaihtoehto.

Olen myös maininnut muutamasta kirjasta ja osata ihan suoraan vihjannut

Puhetta on myös ollut lämpöisistä sukista ja Reinoista

Tämä viimeinen ajatus on varmasti se epätodellisin vaihtoehto, mutta kuitenkin se vaihtoehto, joka saisi tällä hetkellä minut pomppimaan riemusta. Vaikean viime talven ja rankan kevään/kesän aikana meillä on ollut kovasti puhe siitä, että syksyllä lähtisimme ensimmäiselle ulkomaanmatkalle. Oli vielä hieman jopa puhe siitä, että puolisoni haluaisi matkan kustantaa. Tämä olisi kyllä unelmien täyttymys. Puhetta monesti oli aiheestaa tyyliin "ei me sitten taidetakkaan mihinkään lähteä", toivottavasti pääsisimmekin reissuun.

Minähän toki olen tyytyväinen yllätykseen kuin yllätykseen jo ihan ajatuksenkin tasolla. Näin jälkeenpäin kun miettii niin paras lahja/yllätys on tainnut olla se, kun puolisoni antoi minulle valmistujaislahjaksi itsetehtyjä lahjakortteja:)

Katsotaan, mitä muuta tämä ilta tuo tullessaan kuin tokoilua ja chorizo-pastaa:)

P.S Päätimme eilen, että häämatka varataan hyvissä ajoin ennen häitä (hinnan vuoksi HYVISSÄ ajoin), joten pia voikin ruveta metsästämään kohteita. Ideoita otetaan siis edelleen vastaan.

P.P.S Haaste eteni siten, että viime viikon alussa vaaka näytti -1kg, nyt oli tullut 0,5kg takaisin, eli saldo on nyt -0,5kg:/ mutta edistystä sekin. Viikonloppuna tulikin mässytettyä kaikkenlaisia herkkuja niin paljon, että nyt ei tee kyllä yhtään mitään herkkuja mieli (mikä on kyllä ihan hyvä!)

Oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. oi ihanaa, hieman piristystä syksyyn!:)

    VastaaPoista
  2. Oi, jännää! :) Kerrothan meillekin sitten mitä kivaa miehes oli keksinyt? :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!