keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Avautumista huomenlahjasta

Huoh! Olen jo monta tuntia pyöritellyt tuota huomenlahja ideaa ja on se vaikeaa! Oon lukenut kaikenlaisia keskustelu, mutta mitään ei löydy. Muutamia ihan semiok ideoita on löytynyt/tullut mieleen, mutta ne on semmosia hätätapaus ideoita.

Eli niitä ideoita otetaan edelleen vastaan, tässä hieman avautumista aiheesta.

Jossakin ehdoteltiin tatuointia, ei onnistu, miehellä piikkikammo
Taskumatti, ei, olen jo ostanut kaksi, olisi vähän kulunut idea
Kello on semiok idea, mutta kun miehellä on tosi hyvä kello jota rakastaa enkä halua, että kumpikaan jäisi käyttämättä
Koru. Joku laatallinen rannekoru vois olla ihan jees, mutta a)hänellä on jo yksi ja b)jota hän ei käytä. K ei ole korumiehiä. Mietin kyllä hetken uutta nominationin mustaa rannekorua jollakin kivalla lisäosalla, katsotaan päädynkö siihen. Meni ainakin työssä ihan mukana kun ei juuri ole sitä vaaraa, että koru tarttuisi johonkin kun on ihan myötäinen
Matka jonnekin. No joo, suomen sisällä ehkä, mutta ainoa mistä saisin hänet innostumaan on Lappi ja en löytänyt kalenterista järkevää kohtaa mihin matkan sijoittaisi kun hänen on töistä hankala saada vapaata (eipä se itselläkään varmaan helppoa ole uutena työntekijänä). Ulkomaanmatkat on tosiaan poissuljettu kun K ei matkustamisesta tykkää.
Olen myös miettinyt jotain keikkalippuja, mutta ainoat hyvät keikat mitkä löysin ovat arkipäivänä Helsingissä. Kustannuksia tulisi siis matkoista, majoittumisesta jne ja taas on tuo vapaapäiväongelma. Mutta tämä taitaa kuitenkin olla tällä hetkellä 1.idea
Uuden luottokorttikotelon hän saattaisi tarvita, mutta kun sellaisenkin olen jo ostanut.
Mietin myös lahjakorttia, eräaiheista sellaista, mutta ainoat "toiveet" joita hänellä on maksavat likemmäs 1000e, joten mun lahjakortista hädintuskin olis mitään hyötyä, vaikka toki ajatus on tärkein. Tiedän kyllä mihin sen lahjakortin kohdentas.
Joku nimikoitu pyyhe tai saunatakki voisi olla kiva

Hankalaa ostaa lahjaa kun toinen ei ole viime aikoina puhunut tarvitsevansa MITÄÄN! Mulla on yksi 1 idea, mutta sitä en tietty tohdi paljastaa kun K saattaa selkänitakana kuitenkin tätä blogia selailla....Se idea on kyllä melko pieni, mutta toistaiseksi ainakin melko uniikki.

Kalvosinnapit ym. ovat tosi kivoja ideoita ihmiselle joka niitä käyttää..mutta kun pukuun tulee pukeuduttua tosi harvoin, joten käyttämättä jäisivät. Voi Huoh! Olin ensin ajatellut budjetiksi max 300e, kunnes tajusin, että ei mulla niin arvokkaaseen lahjaan oo millään varaa näin häiden alla. Tietty jos sais ostettua jotain mihin sais laskun. Pikkupihi sisälläni kallistuu vahvasti välillä johonkin korujuttuun, sillä tiedän liikkeen lähellämme, josta saisin -15% alennusta...

Eli vieläkin ideoita otetaan vastaan seuraavanlaiselle henkilölle:

Metsästää, vaeltaa, on erämies
Maanviljelijä
Piikkikammoinen maalainen
Ei pidä matkustamisesta
Ei käytä juuri koruja
Lahjaksi jotain pitkäaikaista ja pysyvää

8 kommenttia:

  1. Voi samojen ongelmien parissa täälä tuskailen! :/ Ei niin mitään ideaa, ainakaan sellasta mihin olis varaa tai mikä tulis käyttöönkin oikeesti..

    VastaaPoista
  2. Leatherman varmaan löytyy jo? Kaiverrettuna vaikka.
    Mag Lite, radiokuulokkeet... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erähenkeen tuli vielä trangia ja makuupussi / teltta mieleen. :) En tosin tiedä sopiiko noista mikään mielestäsi juuri huomenlahjaksi.

      Poista
    2. trangian ja makuupussin mies osti juuri hetki sitten ja teltalle ei ole tarvetta:/Mutta eivät huonoja ideoita:)Leathermankin löytyy jo:/ja se on kaapinperukoilla:D

      Poista
  3. Sama ongelma. Ja täällä myös metsästäjähenkinen mies, harkitsin ostavani nimikoidun asepussin.. Mistähän niitä sais..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo olisi ihan täydellinen!! Kerro jos keksit mistä sais! Ainahan vois tietty teetättää semmosen erillisen laatan jonka vois liittää asepussiin? Jos vaikka ostais ihan asepussinkin, mutta jos ei saa nimeä suoraan pussiin voisi tuon laatan liittää siihen?

      Poista
  4. Oi ei, kamalan hankalaa! Tuosta Saaran ehdotuksesta tuli mieleen, että miten olisi joku hieno puukko, johon olisi terään kaiverrettu jotain, tai vaikkapa kahvassa olisi joku kiva kuvio tms? Hienoja puukkouja löytyy jo ihan hakusanalla puukko googlesta, ja monilta suomalaisilta valmistajilta. Esim: http://www.marttiini.fi/epages/MarttiiniShop.sf/fi_FI/?ViewAction=View&ObjectID=10642

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!