maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kattauskokeilu

Tänään sain aikaiseksi kokeilla noita kattausjuttuja. ihan kaikkea kattaukseen tarvittavaa ei ole vielä kasassa. Kattauksesta puuttuu korkean maljakon sisältä valkoiset kivet sekä morsiusharso. Muuten kattaus tulee näyttämään jotakuinkuin tuolta. Kattauksessa tulee olemaan valmiina ruokailuvälineet, ei laseja. Pöydät tulevat olemaan 8 hengen pöytiä, joten asettelussa tulee hieman olemaan eroa. Kuitenkin  niin, että jokaisessa pöydässä on 2 menu/ohjelmakartiota 2 maljakkoa ja 1 kippa ruusun kanssa. Kartiot pöydän päissä, jotta pöytänumerot näkyvät samalla. Ruusun väristä ei ole vielä varmuutta, mutta väriä siinä tulee olemaan. itse pidin tänään kokeilussa olleesta valkoinen/vaaleanpunainen yhdistelmästä. Joku vaaleansävyinen ruusu kuitenkin. Saamme pöytään vähän väriä. Pöydässä on kolmenlaisia timantteja. Vihreitä, kirkkaita ja "kristalleja". Taas jouduin käyttämään paperia pöytäliinana. Olin itse todella tyytyväinen kattaukseen:) tuli nätimpi kuin olin kuvitellut:)





Vastausaika häihimme päättyy 10.6 ja vielä reilusti yli puolet on ilmoittautumatta...! Jännittää kuinka moni on tulossa....Harmittaa myös, että osa sukulaisista taitaa pitää itsestään selvyytenä oletusta siitä, että he ovat tulossa. Emme myöskään tiedä esim. onko sulhasen veli perheinen tulossa millaisella kokoonpanolla...Toivottavasti kaikki halukkaat ilmoittautuvat viimeistään 10.6 sillä olemme menossa lyömään pitopalvelun kanssa vierasmäärän lukkoon 12.6. katsotaan kuinka käy:)

Teen vielä erillisen postauksen noista meidän paikkakorteista ja menukartioista kun saan kartiot valmiiksi. Nimikyltit rupeavat olemaan valmiit (tietty osa nimistä puuttuu). Nimikyltit ovat kaksipuoleiset siten, että myös vastapäätä istuva näkee ketä kyseisessä paikassa istuu. molemmat puolet ovat eri näköiset, mutta samalla teemalla. ostin kortteja vain 60, mutta ostan niitä sitten lisää jos tarvitsen. Harkitsemme myös, että lapset saisivat omanlaiset kyltit.

Mukavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

  1. Olipa kivannäkönen kattaus, mä tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältyä näyttää toi kattaus!!! :)

    VastaaPoista
  3. hei mistä oot löytäny ton servettien taitteluohjeen? tahtoisin samanlailla meijän servetit :) jos viitsit nii voisitko linkata sen osotteen?

    Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan itse taittelin:) En ole ottanut mallia mistään:)Tuo on ihan summanmutikassa taiteltu:) Tuo on neliönmallinen servetti ja ihan vai taitoin kaksi kulmaa taakse:)Teksti on painatettu siten, että lautasliina on "timanttiasennossa" ei siis suorassa...olipa vaikeasti selitetty...Kokeilin äsken post-it lapulla jotta osaisin helpommin selittää:) mutta ihan summanmutikassa taiteltu ja helppoa on:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!