tiistai 25. kesäkuuta 2013

Nyt ehdotuksia kehiin

Nyt tarvitsen kovasti apua,nimittäin sen jo aiemmin puhuttaneen huomenlahjan kanssa. Mulla ei oo mitään hajua mitä murulle ostaisin! Kaikki ideat tervetulleita!

6 kommenttia:

  1. Mä meinaan ostaa sellasen vanhanaikasen hopeisen taskukellon jonka kanteen kaiverrutan säkeen meidän häälaulusta ja hääpäivämäärän :)

    VastaaPoista
  2. Minä ostin kitaran, mutta se ei ehkä toimi jos ei mies soita kitaraa :). Lahjakortti johonkin? Joku perinteinen miesten koru, kuten solmioneula tai juurikin tuo taskukello? Rannekello? Tuoksu? Neulepaita? Viskipullo? Joskus olen myös nähnyt tosi tosi päheitä kenkälusikoita pitkällä varrella, jossa on joku ihana juttu päässä. Riippuu ihan tosi paljon kyllä miehen tyylistä, harrastuksista ym.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies soittaa bassoa, joten ajatus varmasti siirrettävissä tuohon:) Mä haluaisin jotain pysyvää, viskipulloakin mietin, mutta se ei loppupeleissä kauaa säily. Kai mun täytyy tohon rannekelloon "tyytyä" vaikka sen aiemmin jo kumosin.

      Poista
  3. Mä ostin meille lennot ja hotellin Prahaan. Ihan ihmeellinen päähänpisto, mutta olin niin tohkeissani kun tein sen :) Normaalisti suunnitellaan reissut yhdessä, mutta nyt halusin yllättää ihan todenteolla. Ostin Prahan matkaoppaan, jonka annan miehelle häiden jälkeisenä aamuna. Saa sitten itse päätellä, mitä se kirja tarkoittaa :D Aavistuksen kallis lahja, mutta reissuja voi tehdä pienemmässäkin mittakaavassa :) Nyt en vaan malta odottaa, että pääsen paljastamaan tämä kaiken miehelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ehdotus, mä voisin itselleni moisen lahjan toivoa. Mies kun ei pidä matkustamisesta, paitsi suomessa. Ehkä tarvii varata siis joku matka lappiin:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!