torstai 13. kesäkuuta 2013

Missä mennään...

Kävin äsken hieman päivittelemässä To Do listaa sekä ostoslistaa ja hyvältä näyttää. Paljon noista listoista varmaan puuttuu ja siksi istummekin torstaina K:n kanssa alas, jotta voisimme "tsekata" puuttuko vielä jotain ja onko jotain jäänyt huomioimatta. Tässä hieman puuduttavaa luettavaa siitä, mitä on hoidettu ja mitä päälimmäisenä tulee vielä mieleen hoidettavien asioiden listalta.

Olemme ostaneet korit kauroille ja päätimm, että emme pussita niitä, näin säästymme yhdeltä työtehtävältä. Edelleen haluan juhlapaikalle heinäseipäistä tehdyt "telineet" ulko-oven pieliin. Nämä on tekemättä ja varmaan tehdään bestmanin avustuksella hääviikolla. Ostimme tienvarsikyltteihin Sinellista valmiit sydämet, jotka tulee vielä maalata ja laittaa "jalkaan" kiinni. Tämäkin on K:n ja bestmanin vastuulla. Askarteluista on vielä viimeistelemättä nimikyltit sekä menukartiot. osasta on vielä liimaamatta kuitukankaat ja kaikista puuttuu itse ohjelmat ja menut. Mutta niiden tulostelu ei kauaa vie aikaa. Tarviikin muistaa ostaa jonkinsortin pikaliimaa kartioiden liimaamista varten:)

Nimikylttienpidikkeet ovat vielä tekemättä, se on siis enää "suurin" askarteluprojekti ennen kiitoskortteja:) Niitä olisikin tarkoitus väsätä lauantaina:) Olen nyt päättänyt miten koristelen eteisin. Aioin ostaa tylliä, jolla "päällystän" eteisien tukipylvään ja siitä lähtevän tason. Tyllin päälle ripottelen mustia terälehtiä ja asettelen muutaman "maljakon" johon laitan varmaankin koristekiveä ja jotan luonnonkukkia. Ulkona olevaan telttaan aion laittaa 1-2 pöytää, jotka koristelen pelkästään luonnonkukilla.

Luimme eilen, että kukkakauppamme on juhannuksesta eteenpäin suljettuna aina häidemme yli, joten sinne täytyy soittaa ja sopia,  mihin kukat toimitetaan ja koska. Samalla täytyy muistaa myös tilata morsiusharsoa ja toivoa, että kerkeän saamaan rannekukkiin tarkoitetut korut ennen kaupan sulkeutumista jotta voisin ne ajoissa toimittaa.

Juhlapaikan koristelu on jo "aikataulutettu" ja siihen on tämä lomalainen varannut reilusti aikaa. Juomamme saapuvat Virosta ensi viikolla. Odottelemme vielä hintavahvistusta juhlapaikasta ruuan suhteen, kuulemma kummempia muutoksia aiemmin sovittuun hintaan ei pitäisi olla tulossa.

Sovimme jo, että vastaanotamme vieraat säänsalliessa ulkona, josta he siirtyvät sisälle ottamaan onnittelumaljat. Aulan oikeasta reunasta löytyy ns.lahjapöytä ja vasemmasta reunasta löytyy seinältä pöytäkartta sekä pöydältä nuo nimikyltit. Meillä tullaan istumaan tosiaan meidän "määräämissä" pöytäseurueissa, mutta jokainen saa pöydän sisältä valita paikkansa itse. Ajattelimme, että jotakinen ottaa nimikylttinsä saliin mennessä salin ulkopuolelta. Nimikyltit ovat melko turhia niiden pöytien kohdalla, jossa istuu vain perheenjäseniä. Teimme nimikylteistä kaksipuoleiset, jotta muutkin jäsenet näkevät toistensa nimet. Samalla myös kun ihmiset kiertelevät salissa, näkevät he, ketkä istuvat missäkin:)

Morsiamen asustukseen liittyen kaiken pitäisi jo olla hankittu. Sulhasen puku on vuokrattu ja sen saa noutaa hääviikon torstaina. Oman pukuni taidan hakea kotiin heti kun saan ilmoituksen, että korjaukset on tehty. Paljon pieniä ostoksia on vielä tekemättä..Ne pyritään suurimmaksi osaksi hoitamaan torstaina.

Musalista on vielä "lataamatta" Spotify:n, mutta itse olen jo joitain biisejä katsellut valmiiksi. Paljon kaikkea pikkuhommaa on vielä luvassa torstaille, joten tarvii varmaan juhannuksen jälkeen varata useita päiviä, jolloin istutaan K:n kanssa alas tekemään juttuja, kun muuten eivät asiat tunnu etenevän. Jääkaapin ovessa oleva biisilista on edellen K:n kohdalta tyhjä:)

Huoh, mitäs vielä. Varmasti vaikka mitä...Karkkeja pitäisi jälkkäripöytään vielä ostaa hieman lisää. Myös keksipuoli pitää miettiä. K:n sisaruksilta pitää varmistaa suostuvatko heidän lapsensa jakamaa kaurat ym. kirkolla. Ja kauraakin pitää varmaan varata mukaan hieman ylimääräistä varmuuden vuoksi.

Kuulimme muuten eilen, että kirkkomme peruskanttori on tosi tiukka kirkossa laulettavien laulujen suhteen, onneksi meillä on  kesäsijainen:) Sillä kyseine sijainen oli todetunnut laulustamme "En juuri nyt saa päähäni mikä laulu on kyseessä, mutta eiköhän se käy":)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!