tiistai 4. kesäkuuta 2013

Lomakuume!

Mä en meinaa pystyä istumaan paikoillani kun on niin hirveä lomakuume! Enkä puhu nyt mistään viikon-kahden viikon etelänreissusta (tai miksei siitäkin) vaan ihan vaikka yhden yön tai viikonlopun yli kestävästä breikistä! Odotan jo niin kovasti reilun kuukauden päästä koittavaa kesälomaa etten malttaisi enää odottaa! Aloitan kesäloman vasta 2 päivää ennen häitä, IIKS! Onneksi töiden puolesta on viikonloput kuitenkin vapaita.

Kovasti haaveilen isännän kanssa vietettävästä pikkubreikistä. Mulle kävis vaikka kotikaupunki kun ei vaan kotona tarvitsisi olla. Jotenkin vaan nyt tuntuu siltä, että arki on liian...arkea :D Älkää nyt ymmärtäkö väärin, arjessa ei ole mitään pahaa ja arki on parhaimmillaan mitä ihaninta. Kaipaisin vain tällä hetkellä puolisoni 100% huomiota ilman askareita, työstressiä, koiranulkoilutusvuoroja jne. Olimme viikonloppuna mökillä. Reissu oli oikein mukava, mitä nyt vaan minä remontoin ja K teki riistaruokinta juttujaan...Yhdessä..no..nukuimme. Ja katsoimme "telkkaria"(mökillä ei ole TV:tä, vaan katsomme ohjelmia läppärillä). 

K vetoaa rahapulaan ja minä yritän suunnitella jotain pientä kun lomarahat pamahtavat tilille perjantaina. Yritin ehdottaa ihan hotelliyötä kotikaupungissa (tiedän, tyhmää sinänsä kun kodin ja hotellin välissä on 6km), mutta hotellissa ei tarvitsisi murhetia kotitöistä eikä siitä että tuntuu että jokin homma on koko ajan hoitamatta. Ja hotellissa on ihana aamiainen (ainakin yleensä). Ehdotin, että ottaisimme hotellihuoneen, menisimme paikalliseen "puistoon" piknikille/uimaan. Voisimme illalla käydä korkkaamassa uuden ravintolalaivan ja vaikka terassikauden. Kovasti haluaisin myös päästä testaamaan uuden Cafe and Wine Elban, joka on auennut ihan keskustaan. Tarjolla mm. skumppaa ja italialaista jäätelöä. NAM! Ja kaikesta tästä pääsisi toki nauttimaan myös kotoa käsin, mutta kun ilta päättyy ja kotiin lähdön aika koittaa, odottaa siellä kuitenkin pyykit tai tiskivuori tai tai tai..Ja aamusti syödään muroja ja kuivaa leipää.

Joku pieni laivareissu tai kylpylälomakin voisi olla paikallaan, etenkin jos sateiset säät jatkuvat....

Mä niin tahdon jo LOMALLE!!!

Ajattelin huomenna kysyä esimieheltä mahdollisuutta palkattomaan 20-21.6, sais sitten pidemmän viikonlopun ennen juhannusta. Toivottavasti säät sallisivat.

Jos edes tietäisi koska ja minne sitä häämatkalle ollaan menossa...voisi edes sitä odottaa innolla....

Tälläinen postaus tällä kertaa, eikös monet ole muiltakin kanssa bloggaajilta toivoneet arkisia postauksia, tässä siis sellainen:)

Onko muille jo iskenyt lomakuume?

P.S Aloitamme Immun kanssa ensi keskiviikkona Agilityn lyhytkurssin:) Uutta potkua arkeen siis:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!