torstai 6. kesäkuuta 2013

Lisää syksyn uusista tuulista

Huoh! Kylläpäs teki hyvää. Olimme tänään töiden puolesta puolipäivää kotikaupungissani ja pyysin pomolta loppupäivän vapaaksi, jotta pääsisin kaupungille tuulettamaan päätäni ja kyllä teki terää:) Kävin ensin työparini kanssa Rossossa härkärisotto lounaalla, tämän jälkeen pyörin kaupungilla ja menin jätskibaarin terassille nauttimaan auringosta ja jääteestä. Tuli sitä sitten ostettua viimeiset tarvittavat meikit häämeikkiin. Sovin myös pomon kanssa, että olen vapaalla 20.6 joka tekee juhannusvapaistani 4 päivää pitkät.

Kyllä se loma tulee tarpeeseen ja mahtavinta on, että ensimmäistä kertaa sitten sen jälkeen kun olen ollut 13v minulla on KUNNON kesäloma. Tai oikeastaan SUPERkunnon kesäloma, sillä lomani pituus on huimat 8 viikkoa!! Nimittäin vaihdan työpaikkaa syksyllä, joten pidän pois ylityövapaat sekä 37 lomapäivää:) AH! Loma,loma tule jo:)

Syksyllä siis luvassa uusi sukunimi (tai no kesällä jo), uusi työ, uusi titteli ja mahdollisesti uusi asunto, sillä saimme tänään tietää, että saamme halutessamme pankista asuntolainan! Olimme melko skeptisiä tuon asian suhteen nykyisten käsirahakikkailuiden vuoksi, mutta olimme huolissamme turhaan:)

Kyllä se elämä taas maistuu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!