torstai 13. kesäkuuta 2013

Enää 1 kuukausi!

IIIIK! Enää yksi kuukausi jäljellä H-hetkeen. Vaikkakin vaaline jokaista tuntia ennen tuota hetkeä, voin kyllä sanoa et jo on tätä odotettukin:)! Ihanaa! K:kin on päivä päivältä enemmän innoissaan ja vaaleanpunaisempi, ihanaa huomata että kyllä se isäntäkin sieltä herää:)

 Eilen käytiin pitopalvelun ja samalla siis juhlapaikan omistajan juttusilla. Käytiin vähän käytännön asioita läpi. Hääviikon maanantaina minä menen henkilökunnan kanssa katsomaan pöytien paikkoja jne. Kyllä meillä vaan sujuu pitopalvelun kanssa kaikki niin kivasti:) Ovat todella avuliaita ja idearikkaita:)

Eilen sovimme mm. että tuolloin maanantaina omistaja ja henkilökunta tulevat asettelemaan pöytiä. Valitsen miten haluan pöydät ja he sitten laittavat. Laittavat myös kattaukset toki valmiiksi ja myös mm. meidän kaitaliinat, kiva:) Samalla reissulla saan avaimet ja meidän kamat pitää olla kerättynä pois vasta 15.7 eli saamme paikan käyttöömme viikoksi!! Ja tosiaan hintaan 200e! Kelpaa:) Meidän ei siis K:n kanssa tarvi sunnuntaina stressata siivousjutuista vaan voimme itse käydä keräämässä tavarat pois maanantaina:)

Hieman harmistusta tuotti se, että kakustamme ei ihan tulekkaan sellainen kuin ajattelin, ihan käytännön syistä, mikä tarkoittaa sitä, että kakkukoristeemme ei tule olemaan kakun päällä vaan erillisellä jalustalla:/ Tiedän, pienen pieni juttu, mutta silti jotenkin tuntuu suurelta, kun maksoimme koristeesta sen melkein 40e. KAKKUkoristeesta, ei pöytäkoristeesta. Ajattelin, että asettelisin koristeen alle kangasta tai jonkinlaisen "tyynyn", jotta se näyttäisi hieman kuin se olisi kakun päällä...

Porukalla meidän on tarkoitus mennä koristelemaan juhlapaikka hääviikon torstaina, kirkkoharjoitusten jälkeen. Olemme tehneet muutaman "kotitestin" kukkien kestävyyden suhteen ja meidän pitäisi voida laittaa ilman huolenhäivää noita asetelmiamme jo torstaina. Voi olla, että vien jo koristeista ainakin osan paikanpäälle silloin maanantaina ja varmaan katan ainakin yhden pöydän valmiiksi jotta näen lopputuloksen. Näin sitten ehdin muuttaa jotakin jos tarve vaatii.

Asiat ovat edelleen hyvällä mallilla. Minun on tarkoitus viimeistellä kaikki loput askartelut viikonlopun aikana ja minulla on ensi viikon torstaina vapaapäivä, jolloina ajattelin ensin päivitellä vähän to do listaa ym. ja K lupasi että hänen työpäivänsä jälkeen päivä pyhitetään mm. lopuille ostoksille sekä vihdoin ohjelmarungon hiomiselle ym. tietokonenäpräilylle. Eli torstai on pyhitetty häähömpötykselle.

En millään malta odottaa huomiseen asti, jotta saan tänne tulla paljastamaan erään asian. Kyse ei ole mistään suuresta jutusta, mutta paljastan sen kuitenkin huomenna kun illalla kotiudun:)


Suurkiitos muuten erityisesti Seidalle ja Tiialle, me nyt sitten teimme tarjouksen tuosta unelmatalostamme, katsotaan kuinka nyt sitten käy:) Toivottavasti tärppää:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!