sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Vihdoin askartelu postausta

Askartelimme eilen K:n kanssa menukartiot loppuun ja ihan hirveän suuri hatunnosta K:lle. Hän askarteli tosi hienosti ja ahkerasti, jopa ilman minua. Jaksoi monesti mainita, että minä olen jo nähnyt niin paljon vaivaa järjestelyiden ym. eteen, että on nyt hänen vuoronsa:) Ja hän kertoi myös pitäneensä askartelusta:) Vou!

Tässä nyt valmiit kartiot (onnistuttiin jopa tekemään ilman mitään ongelmia, jes!)

Ompas tummat kuvat...


Valmiiksi on myös saatu suurin osa nimikylteistä, mutta eilen tajusin, että niitäkin on liian vähän, sillä arviomme siitä, että paikalle ilmestyisi vain noin 60 aikuista on mennyt pieleen (meillä oli paljon epävarmoja tulijoita ja epäilimme, että lähes kaikki peruisivat, toisin on kuitenkin käynyt ja vain 1 perui). Paikalle tuleekin nyt siis 70+9+1 viesrasta (aikuiset, lapset, vauva)




Kaikissa korteissa on tuo lehti härpäke toisella puolella. Osassa on hopea nauhaa, osassa hopea maalaus, kun nauha loppui kesken. Nyt nuo loput 10 tulevat toistaiseksi olemaan siis ilman lehtiä ja ilman nauhaa, taitaa tulla siis kolmenlaisia kortteja:D

Olemme jo aikoja sitten ostaneet myös nuor "riisikorit", jotka siis täytetään kauralla.


Ja valitsimme nyt sitten marsseiksi Toivo Kuulan sisään tullessa ja Mendelssohnia ulos tultaessa.

Nyt pitää lähteä koiran kanssa lenkille, sillä olemme kohta lähdössä kuulemaan tulevan kotimme kuntokartoituksen tuloksia ja sopimaan kauppakirjojen allekirjoituspäivän:)

OIkein mukavaa sunnuntaita teille kaikille:)!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!