sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ensin huonot uutiset (sitten asiaa häämatkasta)

Henkilökohtaisesti en voi sanoa olevani kovin hengellinen ihminen. Kirkoissakin käyn vain hautajaisissa, häissä ym. ja satunnaisesti jouluna. Olin kuitenkin kovasti odottanut kuulutusten lukemista kirkossa. JOtenkin halusin painaa mieleeni sen tilaisuuden, kun seurakunnan edessä on kerrottu meidän menevän vihille.  Miehelleni, joka on saanut vankan kristillisen kasvatuksen tämä oli vielä isompi juttu kuin minulle.

Olimme kutsuneet paikalle mm. mummuni ja vanhempamme. Saimme kirkkoon mukaan kuulutuksia kuuntelemaan erittäin pakanan isäni sekä K:n äidin. Voitte uskoa, että pettymys oli valtava kun huomasimme, että kuulutuksiamme EI LUETTU!! Olimme varta vasten pyytäneet kuulutukset siihen kirkkoon, jonka jäseniä olemme olleet sen 20 vuotta. Luettiin kyllä kuolleet ja kastetut, mutta meidän nimiä ei lausuttu.

Nyt harmittaa ja kiukuttaa suunnattomasti!! Lähdimmekin kirkosta menemään kun muu seurakunta jäi ehtoolliselle. Nämä kuulutukset piti lukea se pappi, josta emme loppuen lopuksi vihkipappia saaneetkaan. Sekin korpesi.

Tätä kiukkua lieventääksemme, me varasimme tänään HÄÄMATKAN:)

Tämä tuore pari suuntaakin Sardinian (ja sen jälkeen suunnitelmissa oli Sisilia) sijaan Kreikkaan ja Samokselle:)! Pähkäsimme monta päivää kahden hotellin välillä. Yritimme kysyä apua siellä käyneiltä tutuilta ja jopa matkatoimistosta! Ja turhaan.

Päänvaivaa näissä kahdessa hotellissa tuotti niinkin pieni asia kuin se, että toinen on keskustahotelli. LÄhellä kaikkia palveluita, mutta rantaan olisi ollut lähes 2km matkaa. Toinen hotelli on taas rantakohde, mutta lähimpään keskustaan ja kaupoille on 2km:D

Päädyimme kuitenkin sitten tuohon hieman kalliimpaan rantakohteeseen. Kyseessä on Pythagorionissa sijaitseva 4 tähden hotelli Naftilos. Valitsimme matkan puolihoidolla ja merinäköallalla. Tässä hieman lisätietoa hotellista ja kohteesta.

Hotelli:

"Rauhallisessa Naftiloksessa on meri alati läsnä. Tämä näkyy niin hotellin merellisessä sisustuksessa, kuin ennen kaikkea kontrastina vaaleille rakennuksille, kuin kaunis lavastus. Naftilos sijaitsee Pythagorionin laidalla, kävelymatkan päässä rannalta. Täällä voit nauttia rauhallisesta lomasta ihastuttavissa maisemissa."





Kohteesta:

"Viehättävä Pythagorion tarjoaa useiden rantojen lisäksi pittoreskin satama-alueen, jonka ympärillä sijaitsee ravintoloita, baareja ja pikkukauppoja. Taustalla asuintalot kipuavat vihreiden kukkuloiden rinteitä kuin antiikin amfiteatterin lehterit. Täällä sijaitsee hieno, perheille soveltuva Blue Village -lomakylämme sekä tyylikäs Blue Couples erityisesti ilman lapsia matkustaville.
Pythagorion sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lentokentältä. Sataman kävelykadulta voit ostaa koruja, käsitöitä, vaatteita ja kenkiä. Löydät myös useita ravintoloita, kahviloita ja baareja, joista osassa on tarjolla myös elävää musiikkia. Tunnelma on korkealla tiheimmissä kahvila- ja ravintolakeskittymissä, mutta useimmat korttelit ovat harmonisen rauhallisia. Satamassa näet vieri vieressä kalastusveneitä, purjeveneitä ja ehkäpä muutaman ankkuroidun luksusjahdinkin."

Tiedot Finnmatkojen sivuilta.










Kohteessa järjestetään hyviä retkiä, joihin meidän on tarkoitus osallistua. Matka on nyt tilattu uudella sukunimelläni:) Meinasi tippa tulla linssiin kun tätä kirjoitin:) Matkaan lähdetään ke 17.7, joten pikapassin hankkimiseksi se menee:)

Onko teillä muilla kokemusta Samoksesta? Mielipiteitä?? Mielellään toki vaan niitä positiivisia;)

Lisäys: Olen jo pitkään haaveillut pääsystä Helsingin Flamingo hotelliin ja kuinkas kävikään, että se on Sokoshotelli:) Eli saamme henkilökuntahintaan sieltä huoneen:)! Nyt vaan pian siis varaamaan sekin:)!


3 kommenttia:

  1. Oi ihanuutta! Mielettömän näköinen matkakohde <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää kyllä aika kivalta:) ja hintakin kohtuullinen, puolihoidolla alle 1700€

      Poista
  2. Tosi ikävä tuo kuulutusjuttu :( Mekin pelästyimme, ettei nimiämme sanota kun ne tuli vasta muiden vihittävien jälkeen, eri seurakunnasta ja kaupungista kun olemme.

    Kreikka on aivan ihana maa! <3 ja ruoka mitä parhainta! En ole Samoksella käynyt, mutta muuten kyllä kolunnut Kreikkaa ympäriinsä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!