tiistai 25. kesäkuuta 2013

Meltdown!!

Koin äsken ensimmäisen häihin liittyvän "hermoromahduksen". Hermoromahdus on aivan liian jyrkkä ilmaisu, mutta ärräpäät lensivät ja kyyneleet virtasivat. "Hermoromahduksen" tästä tekee se, että syytä ei näin jälkikäteen romahdukseen juurikaan ollut.

Menetin hermoni kun näpräsin menukartioita, joita tulee 20-22 kappaletta. Ensin tapeltiin  koneen kanssa, jotta saimme tekstit mitoitettiin oikein. Tämän jälkeen tehtävän piti olla simppeli. Pohjat olin jo valmiiksi taiteltu ja kuitukankaat pohjaan liimattu. Piti siis vaan leikata tekstit oikean kokoisiksi ja liimata puuttuvat "palat" paikoilleen.

Ensin huomaan, että paperia ei voi liimata kuitukankaaseen valitsemallamme pikaliimalla, sillä se "rasvastaa" läpi. Pikaliimaa ei voinut myöskään käyttää kartioiden kiinni liimaamiseen, sille pahvi imi liikaa liimaa eikä näin pitänyt. Nice. Kun yritin vaihtaa kiinnitysmenetelmää kaksipuoleiseen Pritt teippiin, ei sekään toiminut (paperin kiinnitys kuituun). Myöhemmin huomasin myös, että kartioiden menu osuus oli kohdistettu väärin, joten ne meni uusiksi. Ja kirsikkana vielä noi hemmetin ääriviivatarrat!! Joita on mahdoton saada suoraan.

Tiedän, että kuulostaa varmasti monen korvaan pieneltä, mutta tiedän myös, että moni täällä ymmärtää:väsymys,nälkä,jännitys ja stressi eivät ole hyvä yhdistelmä. Koko illan askartelun tuloksena on nyt sitten 1 totaalisen kamala kartio ja 1 semiok kartio....sekä *ittuuntunut morsian. Eniten ketuttaa se,että tänään tämän projektin osalta todentui se, että kuinka paljon työtä noissa kartioissa vielä on...HUOH!!

Nyt hieman mietityttää miten ihmeessä sitä saa kaiken ajoissa valmiiksi......

4 kommenttia:

  1. Apua, meillä olisi myös vielä ohjelmien tekeminen kokonaan edessä.. :/ Mitäköhän siitä tulee.. :D Ja hei, ymmärrän täysin!

    VastaaPoista
  2. Meillekin tulee menukartiot, vähän epäilen että samanlainen sählinki siis täälläkin edessä :( Niin ja ymmärrän hyvin! mulla olisi varmasti myös mennyt hermot. Taidan ulkoistaa menukartioiden teon jollekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ulkostaisin jos vaan olis joku jolle ulkoistaa, onneks tuo tuleva aviomies lupasi että ne tehdään yhdessä viikonloppuna valmiiksi:) (ja mitä siitäkin tulee:D?). Päätimme kokeilla kaksipuolista teippiä tuon paperin kiinnittämiseen kuituun:D Luulis pysyvän!

      Poista

Kiitos kommentistasi!