keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

3 yötä....

Enää kolme yötä jäljellä, sitten on aika vaihtaa siviilisääty:) Fiilikset on erittäin rennot tuon otimituksen suhteen. Eli minua kyllä stressaa ja jännittää, mutta ei suinkaan naimisiin meneminen:) Minu jänittää kaadunko portaissa, toimiiko soittovehkeet, onko ruoka hyvää jne. Minua toki stressaakin vielää muutamat hoitamattomat asiat, mutta se lienee ihan normaalia näin lähellä häitä.

Tänään käyn laittamassa hääkynnet ja sitten onkin aika vastaanottaa mm. kaaso ja bestman sekä liuta muita ystäviä:) 


Asunto asiat stressaa edelleen, kun pitäisi kaiken maailman sopimuksia solmia. Tänään olisi tarkoitus solmia sähkösopimus ja jätesopimus.

Näistä viimeisestä kolmesta päivästä tulee erittäin kiireiset, mikä on ahdistava ajatus. JOtenkin taas jo kaipaisi sellaista päivää kun kalenteriin ei ole merkitty vielä mitään! Semmosta ei voi toivoa ennen häämatkaa. 

Sää tiedotus lupaa hää-ja kuvauspäivälle ihan huikeaa säätä, pilvetöntä ja 24 astetta:) Täydellistä minun makuuni, ne jotka eivät pidä lämmöstä voivat nauttia juhlasta sisällä:)

Tänään palaverissa on tarkoitus käydä vielä läpi meidän ohjelmanaikataulu, sillä tajusin eilen, että se lienee kuitenkin liian tiivis, aikaa ei taida kovin paljon olla mm.valokuvien ottamiselle. Katsotaan karsiutuuko joku ohjelmanumero pois...

Ei tässä kirjoituksessa oikein nyt ollut päätä eikä häntää:D

Halusin vain tulla kertomaan että
-minua jännittää muuta asiat paitsi naimisiin meno. Avioitumisesta olen varma, miksi se jännittäisi:)?
-hääpäiväksi luvataan huikeaa säätä ja morsian saatetaan löytää hääpaikalta bikineissä;)
-enää on aikaa 3 yötä ja sitten on jo kauan odotettu H-hetki:)

Tässä muutama huono kuva juhlapaikalta, otan lisää kuvia huomenna ja perjantaina kun koristeluja viimeistellään ja pöydät saavat mm. kukkaset. Mutta ensin kuvia istumajärjestyksestä

painot vielä mukana kun pahvi oli erittäin kaareva







1 kommentti:

  1. Ihanaa, enää muutama päivä! Muistakaa kiireestä huolimatta nauttia jokaisesta päivästä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!